Libnet.ro
UNICEF

22:46

Uniunea Europeana si Marea Britanie au lansat, oficial, negocierile privind Brexit-ul

România Liberă România Liberă,
Uniunea Europeana si Marea Britanie au lansat, oficial, negocierile privind Brexit-ul

Negocierile dintre UE si Marea Britanie privind Brexit-ul vor incepe luni, la Bruxelles, chiar daca premierul britanic Theresa May porneste de pe o pozitie slabita dupa rezultatul neconvingator in alegerile anticipate recente . continuă pe România Liberă

Negocierile dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind Brexit-ul vor incepe, luni, la Bruxelles

Negocierile dintre UE si Marea Britanie privind Brexit-ul vor incepe luni, la Bruxelles, chiar daca premierul britanic Theresa May porneste de pe o pozitie slabita dupa rezultatul neconvingator in alegerile anticipate recente .

Negocierile pentru Brexit intre UE si Marea Britanie vor incepe luni

Ministrul britanic responsabil de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, David Davis, a anuntat ca negocierile pentru Brexit vor incepe luni 19 iunie, intre el si negociatorul Uniunii, Michel Barnier.

Negocierile UE - Marea Britanie pe tema Brexit-ului au inceput oficial. Michel Barnier: Timpul ne preseaza

Negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie au inceput in mod constructiv, iar cele doua parti au convenit ca procesul de Brexit sa se desfasoare intr-o maniera ordonata, a declarat Michel Barnier, reprezentantul Comisiei Europene.

Brexit. Luni incep oficial negocierile. Londra vrea un acord ca niciun altul in istorie

La un an dupa ce referendumul britanic pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana a provocat un soc in intreaga lume, luni incep oficial negocierile pentru Brexit la Bruxelles unde europenii se tem ca guvernul fragil condus de Theresa May ar putea complica aceste negocieri istorice, scrie AFP.

Sir Michael Fallon: Marea Britanie paraseste UE, dar Europa ramane continentul nostru

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar Europa ramane continentul nostru, a spus, ieri, Sir Michael Fallon, ministrul britanic al Apararii, aflat in vizita in Romania.

Astazi incepe divortul dintre Marea Britanie si UE

Seful echipei de negociere a Comisiei Europene, Michel Barnier, si secretarul britanic pentru Brexit, David Davis, vor da startul discutiilor pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, luni, la ora locala 11. 00 ora Romaniei), la Bruxelles.

Vadim Krasnoselskii, in vizita de lucru la Londra: Au fost abordate probleme legate de relatiile bilaterale dintre Transnistria si Marea Britanie

Presedintele nerecunoscut al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselskii, a efectuat vineri, 16 iunie, o vizita de lucru in Marea Britanie, la Ministerul Afacerilor Externe de la Londra. Delegatia condusa de Krasnoselskii a avut o intrevedere cu directorul pe relatii cu Europa de Est si Asia Centrala, Nicola Pollit.

Doi soldati au decedat si alti doi au fost raniti intr-o explozie la o baza militara din Marea Britanie

Exercitiile militare de tragere cu tancul au fost interzise temporar in Marea Britanie dupa un accident oribil la baza militara de la Castlemartin. Miercuri, doi soldati au decedat, iar alti doi au fost.

Arestarile legate de terorismul jihadist s-au dublat in doi ani in Uniunea Europeana

Numarul arestarilor legate de terorismul jihadist aproape s-a dublat in doi ani in Uniunea Europeana UE), a anuntat Biroul european al politiilor Europol, transmite AFP.

incep negocierile pentru Brexit

Negocierile dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind Brexit-ul sunt programate sa inceapa luni la Bruxelles, chiar daca premierul britanic Theresa May porneste de pe o pozitie slabita dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )