Libnet.ro
UNICEF

01:06

incep negocierile pentru Brexit

Antena3 Antena3,
incep negocierile pentru Brexit

Negocierile dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind Brexit-ul sunt programate sa inceapa luni la Bruxelles, chiar daca premierul britanic Theresa May porneste de pe o pozitie slabita dupa. continuă pe Antena3

Negocierile pentru Brexit, programate sa inceapa astazi

Prima runda a negocierilor pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) sunt programate sa inceapa astazi, potrivit anuntului facut de Guvernul de la Londra in urma unei reuniuni care a avut loc saptamana trecuta, la Bruxelles, unde ambele parti s-au inteles ca discutiile oficiale pot fi lansate.

Negocierile pentru Brexit intre UE si Marea Britanie vor incepe luni

Ministrul britanic responsabil de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, David Davis, a anuntat ca negocierile pentru Brexit vor incepe luni 19 iunie, intre el si negociatorul Uniunii, Michel Barnier.

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, se duce luni la Bruxelles pentru a incepe negocierile: nu ar trebui sa existe nicio indoiala, iesim din Uniunea Europeana

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, se va afla luni la Bruxelles pentru deschiderea negocierilor privind iesirea tarii sale din blocul comunitar .

David Davis, ministrul pentru Brexit: Vrem cel mai solid parteneriat cu UE

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, declara ca, astazi, a avut discutii incurajatoare cu negociatorul-sef al UE, Michel Barnier, mentionand ca deja cei doi au stabilit cadrul detaliat al discutiilor pe marginea procesului de iesire a tarii din UE.

Uniunea Europeana si Marea Britanie au lansat, oficial, negocierile privind Brexit-ul

Negocierile dintre UE si Marea Britanie privind Brexit-ul vor incepe luni, la Bruxelles, chiar daca premierul britanic Theresa May porneste de pe o pozitie slabita dupa rezultatul neconvingator in alegerile anticipate recente .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )