Libnet.ro
UNICEF

00:07

Negocierile pentru Brexit intre UE si Marea Britanie vor incepe luni

Adevărul Adevărul,
Negocierile pentru Brexit intre UE si Marea Britanie vor incepe luni

Ministrul britanic responsabil de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, David Davis, a anuntat ca negocierile pentru Brexit vor incepe luni 19 iunie, intre el si negociatorul Uniunii, Michel Barnier. continuă pe Adevărul

Ministrul britanic David Davis: Negocierile pentru Brexit vor incepe in 19 iunie

Ministrul britanic insarcinat cu Brexitul, David Davis, a declarat, ieri, ca negocierile pentru iesirea tarii sale din UE vor incepe in 19 iunie, conform planului stabilit in acest sens, in pofida faptului ca premierul britanic Theresa May a pierdut majoritatea in alegerile legislative anticipate, desfasurate saptamana trecuta.

Theresa May, mesaj transant privind Brexit-ul: Cand incep negocierile pentru iesirea din UE

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat marti ca va fi mentinut calendarul privind Brexit-ul, iar saptamana viitoare vor incepe negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana,.

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit, a declarat ministrul german de Finante Wolfgang Schaueble, citat de AFP, transmit surse din presa.

Marea Britanie poate ramane in UE, dar in termeni mai defavorabili decat are acum - negociatorul-sef din Parlamentul European

Marea Britanie isi poate schimba pozitia si poate ramane in Uniunea Europeana, dar ar trebui sa se astepte la conditii mai defavorabile decat in acest moment, a declarat miercuri Guy Verhofstadt, coordonatorul desemnat de Parlamentul European privind Brexit, citat de Reuters.

Schaeuble: Marea Britanie ar fi binevenita in UE daca britanicii nu ar mai dori sa plece

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a spus, intr-un interviu acordat televiziunii Bloomberg, ca Marea Britanie ar fi binevenita in Uniunea Europeana daca britanicii ar decide ca nu vor sa mai plece din blocul comunitar, potrivit News. ro.

Doi soldati au decedat si alti doi au fost raniti intr-o explozie la o baza militara din Marea Britanie

Exercitiile militare de tragere cu tancul au fost interzise temporar in Marea Britanie dupa un accident oribil la baza militara de la Castlemartin. Miercuri, doi soldati au decedat, iar alti doi au fost.

Sir Michael Fallon: Marea Britanie paraseste UE, dar Europa ramane continentul nostru

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar Europa ramane continentul nostru, a spus, ieri, Sir Michael Fallon, ministrul britanic al Apararii, aflat in vizita in Romania.

Marea Britanie: Liderul liberal-democratilor demisioneaza dupa rezultatul din alegerile legislative

Tim Farron a demisionat miercuri de la conducerea Partidului Liberal Democrat din Marea Britanie, dup rezultatul slab al formatiunii sale din alegerile legislative, desfasurate saptamana trecuta, potrivit.

Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Inflatia din Marea Britanie a accelerat luna mai, ajungand cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, ca urmare a cresterii preturilor jocurilor video, ale laptopurilor si pachetelor de vacanta, potrivit Biroului National de Statistica de la Londra ONS).

Franta si Germania lasa usa UE deschisa pentru Marea Britanie

Uniunea Europeana mentine deschisa posibilitatea ramanerii Marii Britanii in Blocul comunitar pana cand negocierile pe tema Brexit nu se vor incheia, a afirmat presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cu ocazia intrevederii pe care a avut-o cu premierul britanic, Theresa May. Si ministrul german de Finante, Wolfgang Schaueble, este de aceeasi parere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )