Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana recomanda inceperea negocierilor pentru aderarea Serbiei

B1 B1,
Uniunea Europeana recomanda inceperea negocierilor pentru aderarea Serbiei

Uniunea Europeana a recomandat, marti, demararea negocierilor pentru aderarea Serbiei, dupa acordul de normalizare a relatiilor cu fosta provincie sarba Kosovo, potrivit Mediafax. Conform comisarului UE pentru. continuă pe B1

Comisia Europeana recomanda initierea negocierilor pentru aderarea Serbiei la UE

Oficialii CE recomanda inceperea negocierilor cu Serbia in vederea aderarii la Uniunea Europeana. Aceasta perspectiva a devenit posibila datorita recentului acord de normalizare a relatiilor cu fosta provincie.

UE recomanda inceperea negocierilor pentru aderarea Serbiei

Comisia Europeana recomanda initierea negocierilor cu Serbia in vederea aderarii la Uniunea Europeana, o perspectiva devenita posibila datorita recentului acord de normalizare a relatiilor cu fosta provincie sarba Kosovo, relateaza AFP.

UE, de acord cu aderarea Serbiei.

Comisia Europeana recomanda initierea negocierilor cu Serbia in vederea aderarii la Uniunea Europeana, informeaza Mediafax. Comisia Europeana recomanda initierea negocierilor cu Serbia in vederea aderarii la Uniunea Europeana, o perspectiva devenita posibila datorita recentului acord de normalizare a relatiilor cu fosta provincie sarba Kosovo, relateaza AFP. Conform comisarului UE pentru Extindere, Stefan Fule, recomandarea a fost facuta de ministrii de Externe din statele europene reuniti .

Unde mananci cel mai iefitin in Uniunea Europeana.

Ca sa faci economie, ia-ti painea din Bulgaria iar laptele si branza din Polonia. Cea mai ieftina friptura vine tot din Polonia iar tigara de dupa du-te s-o fumezi la unguri. Daca vrei sa uiti de preturi gasesti cea mai accesibila bautura la bulgari. O cercetare Eurostat asupra preturilor la alimentele de baza in Uniunea Europeana si cateva tari aspirante arata ca Romania are preturile la mancare paine si cereale, carne, lapte, oua branza si bauturi nealcoolice) la 67% din media UE27. Asta .

Victor Ponta si premierul Bulgariei vor sa coopereze mai mult pentru aderarea la Schengen

Premierul Victor Ponta s-a intalnit la Sofia, cu omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, cei doi lideri stabilind sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, scrie Mediafax .

Victor Ponta si Plamen Oresarski au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen

Victor Ponta, care s-a intalnit sambata la Sofia cu omologul sau Plamen Oresarski, a stabilit impreuna cu acesta sa intensifice cooperarea pentru aderarea celor doua tari la Spatiul Schengen, relateaza.

Victor Ponta si omologul sau bulgar au convenit sa intensifice cooperarea pentru aderarea la ...

Premierul Victor Ponta si omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, au stabilit sa intensifice cooperarea pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, transmite Mediafax. Victor Ponta se afla la Sofia pentru a participa la consiliul anual al Partidului Socialistilor Europeni. Aceasta este a doua intrevedere intr-un interval scurt si deja am stabilit sa organizam o intalnire la nivel inalt la Varna, in toamna acestui an, a declarat Plamen Oresarski dupa intrevederea cu Victor .

Acord de principiu pentru deschiderea unui nou capitol de negociere privind aderarea Turciei la UE

Statele membre ale Uniunii Europene UE) au ajuns marti la un acord de principiu in vederea deschiderii unui nou capitol in cadrul negocierilor pentru aderarea Turciei, a declarat un purtator de cuvant al presedintiei irlandeze a UE, citat de AFP.

Comisia Europeana propune noi standarde pentru achizitionarea de sisteme IT care ar putea aduce sectorului public economii de 1 mld euro anual

Comisia Europeana va comunica marti o noua politica privind achizitionarea de sisteme TIC tehnologia informatiei si a comunicatiilor) menita sa ajute autoritatile publice sa evite dependenta de un singur furnizor, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Reprezentantei din Romania a CE. In urma respectarii noilor recomandari, sectorul public al UE ar putea economisi pana la 1,1 miliarde de euro anual.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )