Libnet.ro
UNICEF

00:07

Uniunea Notarilor: Contractul de vanzare-cumparare al terenului de la Nana al Ioanei Basescu, este legal

Adevărul Adevărul,
Uniunea Notarilor: Contractul de vanzare-cumparare al terenului de la Nana al Ioanei Basescu, este legal

Contractul de vanzare-cumparare a terenului din judetul Calarasi si contractul de ipoteca solicitat Ioanei Basescu de CEC Bank s-au incheiat cu respectarea dispozitiilor legale. Asa au anuntat joi Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania. continuă pe Adevărul

Uniunea Notarilor: Contractul de vanzare-cumparare al terenului de la Nana al Ioanei Basescu este legal

Contractul de vanzare-cumparare a terenului din judetul Calarasi si contractul de ipoteca solicitat Ioanei Basescu de CEC Bank s-au incheiat cu respectarea dispozitiilor legale. Asa au anuntat joi Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.

Uniunea Notarilor: Contractul de vanzare-cumparare a terenului achizitionat de Ioana Basescu este legal

Contractul de vanzare-cumparare a terenului din judetul Calarasi achizitionat de Ioana Basescu, precum si cel de ipoteca solicitat de CEC Bank sunt legale, a stabilit Uniunea Notarilor, in urma controlului facut la biroul notarial care a autentificat actele.

UNNPR: Contractul de vanzare-cumparare a terenului achizitionat de Ioana Basescu, legal

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania UNNPR) a decis ca actele incheiate de Ioana Basescu privind vanzarea si cumpararea terenului din Calarasi sunt legale, se arata intr-un comunicat al UNNPR publicat pe site-ul sau.

Contractul Ioanei Basescu, verificat de Uniunea Notarilor din Romania

Contractul de vanzare-cumparare al Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui tarii, este verificat de Uniunea Notarilor din Romania, transmit sursele de presa.

Cabinetul notarial care a legalizat cumpararea de catre Ioana Basescu a terenului de la Calarasi, verificat de Uniunea Notarilor

Cabinetul notarial care a legalizat cumpararea de catre Ioana Basescu a terenului de la Calarasi este verificat de Uniunea Notarilor. Fiica cea mare a presedintelui Basescu, Ioana, a achizitionat un teren.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )