Libnet.ro
UNICEF

14:00

UNPR vrea din nou taxarea marilor averi: Gabriel Oprea cere reintroducerea proiectului in dezbaterea publica

B1 B1,
UNPR vrea din nou taxarea marilor averi: Gabriel Oprea cere reintroducerea proiectului in dezbaterea publica

UNPR vrea taxarea marilor averi, a anuntat presedintele Uniunii, Gabriel Oprea, intr-o conferinta de presa. Acesta spera sa nu se mai repete scenariul din anii trecuti cand proiectul legislativ nu a trecut de v. continuă pe B1

UNPR vrea sa reia proiectele privind taxarea marilor averi

UNPR cere din nou taxarea averilor mai mari de 450. 000 de euro. Liderii Uniunii spun ca este necesara o astfel de taxa de solidaritate, ca in mai multe state europene, care sa aduca bani la buget si sa duca la.

UNPR vrea taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot la 16 ani

UNPR isi propune sa reintroduca in dezbaterea parlamentara proiectele legislative privind taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot de la 18 ani la 16 ani, a declarat, marti, presedintele formatiunii, Gabriel Oprea.

UNPR a prezentat marti un proiect privind taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot la 16 ani

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, un proiect de lege prin care formatiunea sa isi propune sa reintroduca in dezbaterea parlamentara proiectele legislative privind taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot de la 18 ani la 16 ani.

UNPR: Proiect privind taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot la 16 ani

ACTUALIZARE 14:43 Ponta: Nu marim taxe si impozite in 2015 Premierul Victor Ponta a fost intrebat, azi, la Parlament, daca sustine proiectul UNPR privind taxarea marilor averi, el precizand ca in 2015 nu se vor mari taxe si impozite.

Oprea: Colaborarea UNPR cu PSD nu depinde de legea privind taxarea marilor averi

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marti, ca alianta dintre UNPR si PSD nu depinde de adoptarea proiectului privind taxa marilor averi, informeaza Mediafax.

UNPR vrea reluarea dezbaterilor privind impozitarea marilor averi si scaderea varstei de vot la 16 ani

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marti, ca partidul sau vrea sa reintroduca in dezbaterea parlamentara proiectele legislative privind taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot de la 18 ani la 16 ani, potrivit Mediafax.

UNPR, partidul lui Gabriel Oprea - interesul national, cere sustinerea Guvernului pe proiectul de taxare a marilor averi

UNPR a prezentat marti, intr-un conferinta de presa, un proiect de lege pentru taxarea marilor averi, pe care l-au prezentat ca o taxa de solidaritate, necesara pentru a se investi in consum. Gabriel Oprea, seful partidului, cunoscut prin sitagma interes national pentru migratiile succesive dintr-o coalitie in alta, a cerut sprijinul Guvernului pentru proiect.

Ponta NU sustine legea UNPR de taxare a marilor averi

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Parlament, ca nu sustine proiectul UNPR privind taxarea marilor averi, el precizand ca in 2015 nu se vor mari taxe si impozite, relateaza Mediafax.

UNPR reinvie legea de suprataxare a marilor averi

UNPR va initia un nou proiect de lege privind taxarea suplimentara a marilor averi, dupa ce o initiativa similara a fost respinsa definitiv de Parlament in urma cu doi ani. Vor fi taxate suplimentar averile de 450. 000 de euro.

Tariceanu da replica UNPR pe propunerea de taxare a marilor averi: Aceste propuneri sa se discute mai intai in coalitie ca sa nu ne facem agende politice separate

Calin Popescu Tariceanu a refuzat marti sa discute despre propunerea UNPR de taxare a marilor averi, dar a spus ca e normal ca aceste propuneri sa se discute mai intai in coalitie de guvernare - n. red) ca sa nu ne facem agende politice separate. Tariceanu vizeaza intrarea la guvernare alaturi de PSD, UNPR si PC, si a discutat in acest sens astazi cu premierul Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )