Libnet.ro
UNICEF

08:45

UNTOLD 2019. Cat a ajuns sa coste chiria pentru un apartament de trei camere cu prilejul festivalului

Antena3 Antena3,
UNTOLD 2019. Cat a ajuns sa coste chiria pentru un apartament de trei camere cu prilejul festivalului

Cunoscutul festival Untold este maxim speculat de proprietarii de apartamente din Cluj-Napoca. 600 de euro pentru 5-6 nopti in perioada Untold, atat cere un proprietar. continuă pe Antena3

Admiterea la Politehnica, in 2019. Cat e taxa anuala si ce acte iti trebuie

Liceeni se bucura de ultimele clipe care ii mai leaga de liceu si incep sa se gandeasca la viitor. Viitori studenti, se gandesc la ce facultate vor urma. Nu mic este numarul celor care opteaza pentru Universitatea Politehnica. Iata de ce acte ai nevoie si care este taxa! Admitere la Politehnica 2019: Acte si taxa .

ADMITERE MEDICINA 2019. Cat e taxa pe an la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

ADMITERE MEDICINA 2019 La Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie, precum si la facultatea de Moase si Asistenta Medicala.

Bacalaureat 2019. Modele PDF de subiecte pentru examenul la Istorie

Bacalaureat 2019: iti aratam cateva modele de subiecte pentru examenul la Istorie, care este a treia proba scrisa, cea obligatorie. Aceasta se desfasoara in ziua de 3 iulie si tot azi, se da si proba la Matematica. Atunci cand vor fi publicate pe site-ul oficial, vom atasa si noi, pe playtech. ro,, subiectele la Istorie. Bacalaureat .

Bacalaureat 2019. Modele PDF de subiecte pentru examenul la Matematica

Bacalaureat 2019. Absolventii de liceu sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Matematica. Subiectele sunt diferite in functie de profilul pe care l-a urmat fiecare elev, Matematica Informatica, Tehnologic, Stiintele Naturii si Pedagogic. Tot astazi se da si proba scrisa la Istorie. Modele PDF de subiecte pentru examenul la Matematica la Bacalaureat 2019 Absolventii .

BAC 2019. Modele PDF de subiecte pentru proba scrisa la Limba si literatura materna

Marti, 2 iulie, se desfasoara proba scrisa la Limba si literatura materna, pentru elevii care au studiat-o in timpul perioadei liceale. in Romania, la Bacalaureat, se sustin probe pentru opt limbi straine ca limbi materne. BAC 2019: Modele PDF de subiecte la Limba materna Emotiile continua pentru absolventii claselor a XII-a care sustin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3794 seconds )