Libnet.ro
UNICEF

21:30

Unul din 5 romani vad contextul economic actual oportun pentru startul unei afaceri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul din 5 romani vad contextul economic actual oportun pentru startul unei afaceri

Unul din cinci romani considera contextul economic actual oportun pentru deschiderea unei afaceri, in timp ce numai 10,4% dintre acestia sustin ca au in plan sa porneasca o afacere in urmatorul an, iar alti 2,4% au demarat deja actiunile necesare. continuă pe Wall-Street Ro

1 din 5 romani crede ca mediul de afaceri este bun pentru lansarea unui business

Unul din cinci romani considera contextul economic actual oportun pentru deschiderea unei afaceri, arata un studiu efectuat de Novel Research la initiativa Provident Financial Romania in perioada 9-21 octombrie 2013 pe un esantion de 1. 012 respondenti.

20% dintre romani considera mediul economic local oportun pentru inceperea unei afaceri

Unul din cinci romani considera contextul economic actual oportun pentru deschiderea unei afaceri, arata un studiu efectuat de Novel Research la initiativa Provident Financial Romania in perioada 9-21 octombrie pe un esantion de 1. 012 respondenti.

Romanii cred ca e momentul sa-si deschida o afacere, dar numai unul din 10 are un plan concret de business

Doar unul din 10 romani are in plan sa-si deschida o afacere proprie, chiar daca 3 cred ca acum este un moment oportun pentru asta, arata un studiu efectuat de Novel Research la initiativa Provident Financial Romania.

De cine se teme Rusia. Raspunsul, dat de unul din colaboratorii lui Vladimir Putin

Ministrul rus al apararii, generalul Sergei Shoigu, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai presedintelui Vladimir Putin, a declarat ca principalul inamic al tarii ramane terorismul international. Suna,.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )