Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unul din trei utilizatori de Facebook au prieteni falsi pe reteaua de socializare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul din trei utilizatori de Facebook au prieteni falsi pe reteaua de socializare

Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au pe aceasta retea de socializare prieteni pe care nu ii plac si pe care i-ar evita in viata reala, dar nu ii elimina totusi din lista, intrucat se tem de eventuale consecinte sau sunt curiosi sa le. continuă pe Wall-Street Ro

Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au prieteni falsi pe reteaua de ...

Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au, in lista de prieteni, oameni pe care nu ii plac si pe care i-ar evita in viata reala, dar nu ii elimina totusi din lista, intrucat se tem de eventuale consecinte sau sunt curiosi sa le urmareasca activitatile, transmite Mediafax. Potrivit rezultatelor unui sondaj efectuat de VoucherCodesPro. co. uk, 34% dintre britanici au prieteni pe Facebook pe care nu ii plac si pe care ii evita in viata reala. Cu toate acestea, mai mult de jumatate dintre .

Prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape. Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au prieteni falsi

Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au pe aceasta retea de socializare prieteni pe care nu ii plac si pe care i-ar evita in viata reala, dar nu ii elimina totusi din lista, intrucat se tem de.

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )