Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unul dintre angajatii Black Cube, condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

România Liberă România Liberă,
Unul dintre angajatii Black Cube, condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

Unul dintre angajatii Black Cube, Weiner Ron, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare. Weiner este acuzat de incercari de intimidare la adresa Laurei Codruta Koves, potrivit mediafax. continuă pe România Liberă

Un al doilea israelian din dosarul Black Cube, condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

Weiner Ron, unul dintre angajatii Black Cube, acuzat de incercari de intimidare la adresa Laurei Codruta Kovesi, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, informeaza Mediafax.

Condamnare in dosarul Black Cube: Israelianul Weiner Ron, acuzat de hartuirea Codutei Kovesi, a primit 2 ani si 8 luni de inchisoare

Unul dintre angajatii Balck Cube, israelianul Weiner Ron, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de.

Dosarul Black Cube: Ron Weiner, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, condamnarea lui Ron Weiner la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Black Cube, dupa ce a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de israelian cu procurorii.

Prima condamnare definitiva in Dosarul Black Cube. Ron Weiner: 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, joi, condamnarea lui Ron Weiner la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Black Cube. Instanta a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de israelian cu procurorii DIICOT.

Unul dintre inelele furate de un roman dintr-un magazin de lux din Paris, restituit proprietarului

Unul dintre inelele furate de romanul George Ploscaru dintr-un showroom din Paris al firmei elvetiene De Grisogono, care a fost recuperat de procurorii DIICOT, a fost restituit, joi, reprezentantilor legali ai proprietarului, care au mers la Ploiesti pentru a ridica bijuteria, relateaza News. ro.

Profit.ro: Victoria Nuland, unul dintre diplomatii americani care s-au implicat in politica romaneasca, nu mai face parte din Departamentul de Stat al SUA

Unul dintre diplomatii americani de top care s-au implicat cel mai mult in politica romaneasca, in ultimii trei ani, Victoria Nuland, a parasit postul de asistent al secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa si Eurasia, dupa instalarea lui Donald Trump la Casa Alba.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Aproape 30. 000 de oameni au iesit duminica seara pe strazile din Bucuresti pentru a protesta fata de proiectele de lege pentru gratiere si de amnistie-mascata prin modificarea Codului penal - marcand unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimii zece ani. Multimea a umplut Piata Universitatii, a ocupat carosabilul si a format o coada lunga cat tot bulevardul Magheru, ajungand intr-un final in fata Guvernului, dar si la sediile PSD si ALDE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )