Libnet.ro
UNICEF

16:15

Unul dintre cei mai apreciati artisti romani, la un pas sa ajunga la spital. Cum si-a riscat sanatatea pentru cariera (FOTO)

B1 B1,
 Unul dintre cei mai apreciati artisti romani, la un pas sa ajunga la spital. Cum si-a riscat sanatatea pentru cariera (FOTO)

Liviu Teodorescu a fost la un pas sa ajunga la spital. Cantaretul si-a riscat sanatatea, totul de amorul artei. Liviu Teodorescu a filmat noul sau videoclip Asa e ea dulce si si-a pus. continuă pe B1

il recunoasteti? Este unul dintre cei mai voga artisti de la noi (FOTO)

Este unul dintre cei mai in voga artisti de la noi. Are nenumarate fane si este extrem de frumusel, dar putini l-au recunscut in fotografia de mai jos. Artistul a postat o fotografie pe Facebook de.

Veste dramatica! Unul dintre cei mai mari actori s-a stins din viata (FOTO)

Jean Rochefort, unul dintre cei mai mari actori din lumea cinematografica franceza, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Paris. Acesta avea 87 de ani. Rochefort era.

Cine este Paul Stanescu, propus ministru al Dezvoltarii: unul dintre cei mai grei baroni PSD, si-a bagat fratele in Parlament si sotia in Ministerul Educatiei

Paul Stanescu este numele cel mai vehiculat pentru inlocuirea lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre baronii PSD cu mare influenta in partid. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 e senator. El si-a impus si fratele pe listele parlamentare, Alexandru Stanescu fiind deputat, iar sotia sa a ajuns din profesor la Scoala generala Visina consilier la Ministerul Educatiei.

Cine este Paul Stanescu, propus ministru al Dezvoltarii: unul dintre cei mai grei baroni PSD, si-a bagat fratele in Parlament si sotia in Ministerul Educatiei, e vizat de o ancheta DNA

Paul Stanescu este propunerea PSD pentru a o inlocui pe Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii si vicepremier in guvernul Mihai Tudose. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre baronii PSD cu mare influenta in partid. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 e senator. El si-a impus si fratele pe listele parlamentare, Alexandru Stanescu fiind deputat, iar sotia sa a ajuns din profesor la Scoala generala Visina consilier la Ministerul Educatiei. Potrivit publicatiei ConcretInOlt, DNA a comunicat in luna septembrie a acestui an ca dosarul care-l vizeaza pe Stanescu pentru abuz in serviciu este in lucru la structura centrala a parchetului anti-coruptie Sursa).

Ma, baieti, bagati-va mintile in cap. Mihai Tudose si Liviu Dragnea, trasi de urechi de unul dintre cei mai influenti oameni din PSD

In sedinta de joi urmeaza sa se ia decizii importante in Guvern, printre acestea si remanierile pe care vrea sa le faca Mihai Tudose, dar cu care Liviu Dragnea nu este de acord. Situatia nu este.

Luminita Barcari, unul dintre cei 13 inspectori scolari inlaturati de ministrul Pop, a castigat procesul intentat ministerului Educatiei

Barcari Rodica-Luminita, fostul sef al Inspectoratului Judetean Ialomita, unul dintre cei 13 inspectori inlaturati de ministrul Liviu Pop, a castigat procesul intentat ministerului Educatiei si va trebui repusa in functie, potrivit deciziei Curtii de Apel Bucuresti. Si fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Florina Stoian, a obtinut luni, 25 septembrie, in instanta suspendarea ordinului ministrului Educatiei prin care luna trecuta a fost demisa de la conducerea institutiei.

Unul dintre cei mai controversati primari din Banat, condamnat pentru angajarea fiicei pe un post de bibliotecar: Nu trebuie sa mor primar

Primarul comunei timisene Costeiu, Petru Carebia, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru folosirea functiei pentru favorizarea unei persoane dupa ce si-a angajat fiica pe postul de bibliotecar la biblioteca din comuna.

Arta, pasiune si business: povestea unui cunoscut artist tatuator din Romania

Are peste 20 de ani in domeniul tatuajelor si peste o mie de clienti. Costi Azoitei este unul dintre cei mai cunoscut artisti tatuatori din Romania. Originar din Hundeoara, locul unde la varsta de 14 ani a simtit prima oara gustul.

Cum au murit cei mai odiosi dictatori ai umanitatii. Unul s-a sinucis in conditii misterioase, celalalt a decedat dupa o posibila otravire

Doi dintre cei mai cumpliti dictatori ai istoriei contemporane au sfarsit in conditii misterioase. Adolf Hitler si Iosif Visarionovici Stalin, liderii a doua super-puteri totalitare care au dominat cel de-Al Doilea Razboi Mondial, au murit in conditii greu de elucidat.

Momente de panica pentru Adriana Bahmuteanu. Unul dintre baietii sai a ajuns la Urgente

Unul dintre baietii Adrianei Bahmuteanu a ajuns la spital. Prezentatoarea tv a postat pe contul de socializare un mesaj emotionant in care a tinut sa le multumeasca medicilor care au fost alaturi de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )