Libnet.ro
UNICEF

01:06

Unul dintre cei mai importanti gravori romani ai ultimilor 30 de ani expune, la Galati, 30 de lucrari nonconformiste

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai importanti gravori romani ai ultimilor 30 de ani expune, la Galati, 30 de lucrari nonconformiste

Evenimentul are loc miercuri, 24 iulie 2019, de la ora 18,00, la Muzeul de Arte Vizuale din Galati. Maestrul Florin Stoiciu va fi prezent la vernisajul expozitiei sale, Gestul in desen, in care propune publicului 30 de desene intr-o tehnica aparte: carbune pe panza. continuă pe Adevărul

Surpriza! Cei mai bogati candidati la europarlamentare nu au fost din PSD! Patru topuri absolut surprinzatoare!

In ultimii ani, unul dintre cele mai rostogolite sloganuri in Romania este acela ca pesedistii sunt cei mai bogati si ca au facut o gramada de bani in urma contractelor cu statul. Citeste si: Bomba!.

FOTO Doi germani, sot si sotie, au murit intr-unul dintre cele mai grave accidente petrecute in ultimii ani pe Valea Oltului. Copilul de 4 ani al cuplului a supravietuit

Unul dintre cele mai grave accidente rutiere inregistrate pe Valea Oltului in ultimii ani s-a produs sambata, 20 iulie, la iesirea din Calimanesti spre Ramnicu Valcea. O autocisterna si doua autoturisme au fost implicate in tragedie. Doua persoane, sot si sotie din Germania, nu au supravietuit impactului.

Stefan Popa Popas, ambasador cultural al Timisoarei: Orasul a fost invadat de olteni. Au venit ciurucurile

Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura din Romania, caricaturistul Stefan Popa Popas, numit recent ambasador cultural al Timisoarei, a lansat intr-o emisiune televizata un atac dur la adresa oltenilor stabiliti in orasul de pe Bega.

Ion Caramitru, la FFIR: Cei mai ortodocsi comunisti de ieri sunt cei mai salbatici capitalisti de azi in Romania

Ion Caramitru, unul dintre invitatii primului panel din cadrul Festivalului de Film si Istorii Rasnov FFIR), a vorbit sambata dimineata despre momentul zero din decembrie 1989, a povestit cum a ajuns la Televiziunea Romana in ziua de 22 si despre cei care au devenit masa de manevra pentru puterea neo-comunista care a condus tara pana acum.

Cea mai mare firma de turism din Romania se vinde catre un grup german. Ce se va intampla cu clientii

Unul dintre cei mai mari touroperatori din tara noastra a decis vanzarea catre un grup german a tuturor activitatilor de turism derulate in Romania, de la touroperare si retail, la business travel si incoming, a anuntat compania.

Secrete pentru cei mai buni ardei copti. Greseala pe care o fac multe romance

Cei mai gustosi ardei pentru copt sunt cei rosii kapia sau gogosari. Se aleg ardei mai drepti, fara multe valuri, ca sa se poata coace uniform. Verificati atent pe langa codita, sa nu fie gauri,.

inghetata artizanala, tot mai cautata de romani. Care este secretul gusturilor savuroase

Inghetata artizanala este tot mai cautata de romani. Asta datorita ingredientelor naturale si gustului intens. Gelatierii au retete inedite, cat sa satisfaca poftele chiar si celui mai pretentios client.

webPR: Premiera in lumea muzeala din Europa: Muzeul Antipa, primul beneficiar al uneia dintre cele mai inovatoare tehnologii japoneze anticutremur

Aproape 9 luni de munca laborioasa si anevoioasa au fost necesare pentru ca actualul schelet de Deinotherium gigantissimum sa fie restaurat dupa dezastrul pe care l-a suferit pe 4 martie 1977. Aceasta comoara a Muzeului Antipa, o piesa de valoare stiintifica mondiala si un exponat de exceptie din patrimoniul cultural al Romaniei nu ar mai putea supravietui unui alt cutremur de asemenea magnitudine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )