Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva febrei, retras de pe piata si in Romania. O bacterie periculoasa, descoperita de cercetatori

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva febrei, retras de pe piata si in Romania. O bacterie periculoasa, descoperita de cercetatori

Fervex, unul din cele mai prescrise medicamente impotriva febrei, a fost retras de pe piata, dupa ce s-a descoperit in compozitia sa o bacterie periculoasa. Astfel, toate loturile de Fervex pentru copii si adulti. continuă pe Antena3

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

Casatorita cu unul dintre cei mai sexy actori, viseaza la o actrita hot

Sosita la studiourile Fox pentru a participa la emisiunea Fox Friends din 4 iunie, a avut amabilitatea.

Una dintre cele mai cunoscute companii europene a retras un produs de pe piata romaneasca. Afla motivul acestei masuri

Magazinele Ikea din intreaga lume au retras de la vanzare cana Lyda si recomanda clientilor care au cumparat produsul sa-l returneze pentru a primi inapoi suma platita pentru acesta. Compania Ikea a primit 20.

Una dintre cele mai cunoscute companii europene a retras un produs de pe piata romaneasca. Afla motivul din spatele acestei masuri

Magazinele Ikea din intreaga lume au retras de la vanzare cana Lyda si recomanda clientilor care au cumparat produsul sa-l returneze pentru a primi inapoi suma platita pentru acesta. Compania Ikea a primit 20.

Dorin Giurgiuca, unul dintre cei mari mari jucatori de tenis de masa, a murit la varsta de 67 de ani

Romanul Dorin Giurgiuca, caracterizat adesea drept unul dintre cei mai mari judecatori de tenis de masa din istorie, a murit la varsta de 67 de ani, in urma unei crize hepatice, potrivit Adevarul. De-a lungul.

Fervexul, retras oficial de pe piata, se vinde in farmacii. Vezi un material filmat cu camera ascunsa

Unul dintre cele mai cunoscute medicamente din Romania, Fervex, a fost retras oficial de pe piata, dar, totusi, in multe farmacii din tara, medicamentul se vinde fara nicio problema. Dovada, in videoul de mai.

Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Judetul Vaslui se poate lauda ca are cele mai proaste drumuri din Romania. Practic, nu exista drum national care sa nu fie plin de gropi pe anumite portiuni. De cele judetene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arata ca dupa razboi.

FOTO Cum este sa stai pe Vine. Un review al uneia dintre cele mai populare aplicatii pentru iPhone ajunsa si pe Android

Aplicatia Vine, cumparata de Twitter in urma cu cateva luni, a fost lansata ieri pe Android, dupa un succes insemnat pe iPhone. Adevarul a testat-o si prezentam aici opiniile despre acest facator de gif-uri.

Salariul mediu net din aprilie: 1661 lei. Cele mai mari salarii au fost in banci (peste 4800 lei) iar cele mai mici in turism (sub 900 lei)

In luna aprilie 2013, castigul salarial mediu nominal brut a fost de 2291 lei, cu 2,7% mai mare decat in luna martie 2013. Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1661 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 44 lei 2,7%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in intermedieri financiare 4883 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 855 lei), se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Institutul National de Statistica.

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )