Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre pilotii avionului disparut a incercat sa initieze un apel telefonic inainte de disparitie

B1 B1,
Unul dintre pilotii avionului disparut a incercat sa initieze un apel telefonic inainte de disparitie

Unul dintre pilotii avioanului Boeing 777 disparut din 8 martie a incercat sa initieze un apel telefonic cu putin timp inainte de disparitia aeronavei, au anuntat anchetatorii, potrivit Daily Mail. Fariq Abdul. continuă pe B1

Unul dintre pilotii avionului Boeing 777 a incercat sa initieze un apel telefonic inainte de disparitie

Unul dintre pilotii avionului Boeing 777, disparut din 8 martie, a incercat sa initieze un apel telefonic cu putin timp inainte de disparitia aeronavei, relateaza presa din Malaysia, citata de AFP, potrivit Mediafax .

Unul dintre cei mai populari anti-virusi pentru Android s-a dovedit a fi o escrocherie

Unul dintre cei mai populari antivirusi - Virus Shield - pentru sistemul de operare Android, care ocupa pozitii de top in clasamentul Google Play, impreuna cu Swiftkey, Minecraft si Plants vs Zombies, s-a dovedit.

Ipoteze privind motivul pentru care nu se gasesc resturi ale avionului disparut

Pana acum, niciunul dintre obiectele recuperate de echipele de cautare nu pare sa faca parte din avionul Malaysia Airlines, disparut la inceputul lunii martie.

Cazul avionului disparut: Doua semnale noi au fost detectate de australieni. Afla costurile totale ale anchetei

Veste buna in cazul avionului de pasageri disparut cu 239 de oameni la bord. Doua noi posibile semnale ale cutiilor negre au fost detectate de autoritatile australiene in a 33-a zi de cautari. Oficial,.

Premierul Australiei, foarte increzator ca semnalele detectate in Oceanul Indian ar proveni de la cutiile negre ale avionului disparut

Premierul australian Tony Abbott s-a declarat, vineri, foarte increzator ca semnalele detectate in sudul Oceanului Indian ar proveni de la cutiile negre ale avionului care efectua zborul MH370, relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )