Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Alegeri Marea Britanie: Conservatorii, pe primul loc. Primele declaratii ale lui Cameron. Liderii partidelor infrante demisioneaza

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Alegeri Marea Britanie: Conservatorii, pe primul loc. Primele declaratii ale lui Cameron. Liderii partidelor infrante demisioneaza

Partidul Conservator al premierului David Cameron se claseaza pe primul loc in urma scrutinului din Marea Britanie, fiind urmat de Partidul Laburist, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE. Alegeri Marea Britanie. Exit Poll: Conservatorii, pe primul loc. Primele declaratii ale premierului englez

Partidul Conservator al premierului David Cameron se claseaza pe primul loc in urma scrutinului din Marea Britanie, fiind urmat de Partidul Laburist, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, potrivit Mediafax.

Marea Britanie: Conservatorii sunt pe primul loc in scrutin, urmati de laburisti, potrivit exit-poll-urilor

Potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, in Marea Britanie, pe primul loc se claseaza pardidul Conservator al premierului David Cameron, fiind urmat de partidul Laburist, condus de Ed Miliband, relateaza.

UPDATE. Alegeri Marea Britanie: Seful Partidului Laburist, Ed Miliband, a DEMISIONAT

Liderul Partidului Laburist Ed Miliband ar urma sa demisioneze din aceasta functie in urma rezultatelor dezamagitoare obtinute de formatiune in alegerile generale de joi, scrie presa britanica citand surse, potrivit Mediafax.

Alegeri Marea Britanie. Exit Poll: Conservatorii, pe primul loc

Partidul Conservator al premierului David Cameron se claseaza pe primul loc in urma scrutinului din Marea Britanie, fiind urmat de Partidul Laburist, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, potrivit Mediafax.

Alegeri in Marea Britanie. Victoria conservatorilor condusi de David Cameron mai adauga o durere de cap Uniunii Europene

Daca pana ieri liderii Uniunii Europene avea o mare bataie de cap numita criza financiara din Grecia, care este amenintata cu iesirea din zona euro, de astazi mai are una, numita Marea Britanie. Conservatorii, condusi de premierul David Cameron, au promis convocarea unui referendum in 2017 cu privire la ramanerea in UE, dupa renegocierea relatiei sale cu Uniunea.

Alegeri Marea Britanie - Liderul liberal democratilor, Paddy Ashdown: Daca sondajele sunt corecte, imi mananc palaria

Exit poll-urile anunta rezultate oarecum surprinzatoare ale alegerilor din Marea Britanie. Partidul Conservator condus de David Cameron nu a obtinut majoritatea parlamentara, desi ar fi castigat alegerile, in timp ce Partidul Liberal Democrat a fost creditat cu un minimum istoric de 10 locuri in Parlamentul Britanic.

Alegeri in Marea Britanie. Cine este Nicola Sturgeon, noua regina a Scotiei

Alegeri in Marea Britanie. Partidul Nationalist Scotian SNP) a castigat loc dupa loc in Parlamentul britanic, insumand 56 din cele 59 de locuri ale regiunii. Nicola Sturgeon este cea care a condus SNP spre victorie, fiind supranumita Regina Scotiei de publicatia The Mirror . Ea este liderul nationalistilor scotieni si prima femeie premier a Scotiei.

Alegeri in Marea Britanie. Liderul UKIP, Nigel Farage, a demisionat din fruntea partidului

Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marea Britanie UKIP), nu a reusit sa intre in Parlamnet in urma alegerilor legislative de joi.

Alegeri in Marea Britanie. Laburistii ar fi castigat majoritatea, neavand nevoie de o coalitie. Cameron: Voi fi premierul tuturor britanicilor

Liderul Partidului Conservator britanic, David Cameron, prim-ministru in exercitiu, a declarat vineri dimineata ca va fi premierul tuturor britanicilor, dupa ce sondajele la iesirea de la urne au indicat o victorie clara a conservatorilor in fata laburistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi in Marea Britanie, potrivit Reuters.

Alegeri in Marea Britanie. Ce mesaje au avut liderii principalelor partide pentru electoratul lor in ultima zi de campanie

Liderii marilor partide din Marea Britanie au avut miercuri seara ultimele mitinguri cu sustinatorii inainte de votul de joi. David Cameron, Ed Miliband sau Nigel Farage le-au cerut oamenilor de rand sa ii sustina, mesajele fiind diversificate, in functie de programul politic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )