Libnet.ro
UNICEF

10:16

UPDATE. Alina Gorghiu i-a cerut demisia premierului Ponta. Ce spune premierul despre cumnatul sau

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Alina Gorghiu i-a cerut demisia premierului Ponta. Ce spune premierul despre cumnatul sau

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, cere demisia premierului Victor Ponta. Deputatul a ales, de aceasta data, sa se foloseasca de contul sau de Facebook unde a scris ca Victor Ponta nu mai poate ramane prim-ministru. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu i-a cerut demisia premierului Ponta. Ce spune despre activitatea lui de la Guvern

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, cere demisia premierului Victor Ponta. Deputatul a ales, de aceasta data, sa se foloseasca de contul sau de Facebook unde a scris ca Victor Ponta nu mai poate ramane prim-ministru.

Alina Gorghiu, despre scandalul in care cumnatul premierului este retinut: Victor Ponta nu poate ramane in functie. Nu mai are legitimitatea morala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, prin intermediul paginii de Facebook, ca premierul Victor Ponta nu poate ramane premier. Declaratia vine in contextul in care cumnatul acestuia, Iulian.

Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Cand fratele presedintelui era anchetat, i-a cerut demisia. Gura pacatosului adevar graia (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, invitata la emisiunea Butonul de Panica, difuzata de B1Tv, ca premierul Victor Ponta era foarte vehement atunci cand fratele fostului presedinte Traian.

Alina Gorghiu da asigurari: Indiferent pentru ce persoana va veni o solicitare a Parchetului, votul PNL va fi la vedere si pozitiv

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca senatorii liberali vor vota pozitiv si la vedere orice solicitare a Parchetului, indiferent de persoana vizata, informeaza Agerpres. S-a decis foarte clar ca,.

Alina Gorghiu: Prioritatile liberalilor in momentul de fata sunt schimbarea liderilor celor doua camere din Parlament si votul prin corespondenta

Intr-un interviu acordat pentru stiridiaspora. com, Alina Gorghiu, presedintele PNL sustine ca prioritatile liberalilor in momentul de fata sunt schimbarea liderilor celor doua camere ale Parlamentului si.

Scandal in PSD: Marian Oprisan i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea

Un scandal a izbucnit, miercuri seara, in interiorul PSD, dupa ce MarianOprisan, vicepresedinte al formatiunii politice, i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea. Oprisan i-a cerut demisia presedintelui Camerei.

Oprisan i-a cerut DEMISIA lui Zgonea din functia de presedinte al Camerei

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan i-a cerut, miercuri, in BPN, demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ca urmare a adoptarii in Comisia de Cod electoral a votului .

Oprisan i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei, nemultumit de propunerile privind alegerea sefilor de Consilii Judetene

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a cerut, miercuri, in Biroul Permanent National al partidului, demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ca urmare a adoptarii in Comisia de Cod electoral a votului indirect pentru presedintii de Consilii Judetene, afirma surse politice citate de agentia Mediafax.

Scandal in PSD: Oprisan i-a cerut demisia lui Zgonea

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan i-a cerut, miercuri, in BPN, demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ca urmare a adoptarii in Comisia de Cod electoral a votului indirect pentru presedintii de CJ, au precizat surse din PSD pentru Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )