Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE Bistrita-Nasaud: Un adolescent a fost retinut, dupa ce a provocat trei accidente rutiere in care a ranit cinci copii si un adult

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Bistrita-Nasaud: Un adolescent a fost retinut, dupa ce a provocat trei accidente rutiere in care a ranit cinci copii si un adult

Sase pietoni au fost accidentati, in mai putin de o ora, in trei accidente produse pe DN 17, pe Valea Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud, doi dintre acestia fiind in stare critica, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Maramures: Barbat, retinut dupa ce a lovit un politist. Motivul este incredibil!

Un nou caz de politist agresat! in Maramures, un barbat a fost retinut dupa ce a a agresat fizic un politistul examinator, pe motiv ca il picase la proba practica a examenului.

Arad: Barbat retinut dupa ce si-ar fi ucis fostul socru, care era imobilizat la pat

Un barbat din Arad a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce si-ar fi ucis fostul socru, imobilizat la pat, de care ar fi trebuit sa aiba grija cateva zile la rugamintea familiei. Suspectul a anuntat rudele victimei ca aceasta a cazut din pat, insa la fata locului familia si anchetatorii au descoperit pe corp numeroase urme de violenta, in timp ce fostul ginere ar fi fost sub influenta alcoolului, informeaza news. ro.

Femeie jefuita in strada de un tanar. Autorul agresiunii a fost retinut de Politie

O femeie in varsta de 70 de ani a fost batuta si jefuita pe strada, de un tanar. Barbatul i-a furat portofelul cu banii de pensie.

Un turist a murit si alti 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit

Un dezastru urias s-a produs in Egipt dupa ce un balon cu aer cald, plin cu turisti, s-a prabusit. O persoana a murit si alte 12 au fost ranite. Turistii se indreptau sa vada ruinele.

O fata din Cluj a fost violata dupa ce nu a mai gasit taxi si a mers pe jos de Revelion. Cum a fost prins agresorul

O tanara de 16 ani din Cluj a fost violata in noaptea de Revelion. Victima a plecat de la un club din centrul Clujului, nu a mai gasit taximetru liber, asa ca a mers pe jos spre casa, in.

Tragedie in Egipt: Un turist a murit si 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit

O persoana a murit si alte 12 au suferit rani, vineri, in Egipt in apropiere de Luxor, dupa ce un balon cu aer cald in care se aflau acestia s-a prabusit din cauza conditiilor meteo, relateaza.

Un turist a murit, iar 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit in Egipt

Un balon cu aer cald care transporta turisti s-a prabusit, vineri, aproape de Luxor, in Egipt, relateaza Reuters. In urma accidentului, o persoana a murit, iar 12 au fost ranite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )