Libnet.ro
UNICEF

13:45

UPDATE. Cel putin o persoana a fost ucisa in incidentul armat din Denver

Antena3 Antena3,
UPDATE. Cel putin o persoana a fost ucisa in incidentul armat din Denver

Mai multe persoane au fost impuscate si una a fost injunghiata, sambata, in Denver Coliseum, o locatie de evenimente, detinuta de Primarie. VIEW FROM THE SCENE: pic. twitter. com/1GeYr1plc6 Denver Police. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Seful ANAF: Persoane aflate intr-o situatie cel putin imorala, consultanti fiscali ai mediului privat incearca sa reglementeze, prin diverse presiuni, activitatea Fiscului

Veniturile bugetului general consolidat au fost anul trecut de 233,6 miliarde de lei, adica 33,1% din PIB, fiind cu 9% mai mari in termeni nominali fata de 2014, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor. Contactat de HotNews. ro pe tema asteptarilor pe 2016, seful ANAF, Gelu Diaconu, ne-a declarat ca incasarile vor fi cel putin la acelasi nivel in acest an, doar daca presiunile si actiunile diverselor grupuri de interese private, adunate in coalitii sau in diverse functii publice, nu vor avea castig de cauza in cadrul luptei purtate in prezent pentru slabirea capacitatii adminstrative a ANAF.

Demetrian (BCR): Vrem sa deschidem cel putin zece sucursale digitale in fiecare an

BCR ar urma sa deschida cel putin 10 sucursale digitale in fiecare an, axate pe noul concept de unitate digitala eXperience BCR, care isi propune sa revolutioneze experienta clientilor, printr-o interactiune cu tehnologiile bancare intr-un model interactiv prietenos si educativ, a anuntat, miercuri, Dana Demetrian, Vicepesedinte RetailPrivate Banking, BCR, intr-o conferinta de presa, citata de Agerpres. Vrem sa deschidem cel putin zece agentii in fiecare an. In 2016 vom porni si in alte orase mari. Investitiile sunt foarte mari. Vorbim de milioane de euro, a spus Demetrian, cu ocazia inaugurarii oficiale a primei sucursale digitale de pe piata bancara din Romania.

Cel putin 33 de imigranti morti, dupa un naufragiu in Marea Egee

Cel putin 33 de migranti au murit sambata intr-un nou naufragiu in Marea Egee, dupa ce ambarcatiunea la bordul careia se aflau s-a rasturnat, anunta Agerpres. Migrantii, originari din Siria, Afganistan, dar.

Atentat in Nigeria. Cel putin zece morti

Peste 10 persoane au fost ucise vineri intr-un atentat sinucigas comis de un baiat intr-o piata foarte frecventata din Gombi, statul Adamawa, in nord-estul Nigeriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )