Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE. CHILE: Cel putin 16 morti si aproximativ 1.000 de case distruse intr-un incendiu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. CHILE: Cel putin 16 morti si aproximativ 1.000 de case distruse intr-un incendiu

Cel putin 16 persoane au murit, iar peste 10. 000 au fost evacuate, duminica, in urma unui incendiu imens produs in portul chilian Valparaiso. Aproximativ 17 avioane si elictoptere, dar si 3. 500 de pompieri si politisti participa la operatiuni. continuă pe România Liberă

Chile: Cel putin opt morti si circa 1.000 de case distruse intr-un imens incendiu

Cel putin opt oameni au murit, iar aproximativ 1. 000 de case au fost distruse intr-un incendiu imens produs in portul chilian Valparaiso, informeaza rte. ie. Multi locuitori au suferit intoxicatii cu fum, iar mai.

CHILE: Cel putin opt morti si aproximativ 1.000 de case distruse intr-un incendiu

Cel putin opt oameni au murit, iar aproximativ 1. 000 de case au fost distruse intr-un incendiu imens produs in portul chilian Valparaiso. Mii de persoane au fost evacuate.

Cel putin opt morti si circa 1.000 de case distruse intr-un incendiu izbucnit in Chile

Cel putin opt oameni au murit, iar aproximativ 1. 000 de case au fost distruse intr-un incendiu imens produs in portul chilian Valparaiso, informeaza AFP.

Accident grav in Mexic: Cel putin 25 de morti

Cel putin 25 de persoane au murit, duminica, dupa ce un autocar turistic a luat foc in urma unei coliziuni cu o semiremorca. Accidentul s-a produs in estul Mexicului, a anuntat Javier Duarte, guvernatorul statului Veracruz.

PMP cere ca numarul sectiilor de vot din strainatate pentru euroalegeri sa fie cel putin egal cu numarul celor de la parlamentarele din 2012

Partidul Miscarea Populara adreseaza o cerere catre MAE pentru ca numarul de sectii de vot din strainatate puse la disponibilitate pentru euroalegeri sa fie cel putin egal cu numarul celor de la parlamentarele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )