Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Covid-19, de 10 ori mai mortal decat gripa H1N1 (OMS)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Covid-19, de 10 ori mai mortal decat gripa H1N1 (OMS)

Noul coronavirus este de zece ori mai mortal decat virusul responsabil de gripa A H1N1) aparut la finalul lui martie 2009 in Mexic, a anuntat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, care a facut apel la o iesire lenta din masurile de carantina, scrie AFP. continuă pe Hotnews

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa de tip A

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, luni, ca noul tip de coronavirus este de zice ori mai letal decat gripa H1N1.

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa de tip A (H1N1)

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, luni, ca noul tip de coronavirus este de zice ori mai letal decat gripa H1N1.

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa H1N1

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) anunta ca noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa H1N1.

Gaura neobisnuit de mare in stratul de ozon: este de trei ori mai mare decat Groenlanda

Oamenii de stiinta au detectat ceea ce ar putea fi cea mai mare gaura din stratul de ozon inregistrata vreodata deasupra Polului Nord. Gaura are dimensiuni impresionante: este de aproximativ.

Numarul femeilor care au contractat coronavirus, mai mare decat al barbatilor

Numarul femeilor care au contractat coronavirus este mai mare decat al barbatilor; insa in cazul dec.

ANALIZA INSP: Numarul femeilor care au contractat coronavirus, mai mare decat al barbatilor

Numarul femeilor care au contractat coronavirus este mai mare decat al barbatilor; insa in cazul deceselor raportul se inverseaza, 41,1 % din cazurile de imbolnavire sunt contact al unor persoane venite din strainatate, ponderea cazurilor de import este 11,6%, 16. 3% din totalul cazurilor confirmate au fost inregistrate in randul personalului sanitar, releva o analiza a Institutului National de Sanatate Publica.

inca o dovada ca oamenii de Neanderthal au fost mult mai destepti decat se credea

Mult timp Neanderthalienii au fost considerati mult mai putin avansati decat oamenii moderni si, in secolul 19 un om de stiinta a propus sa fie numiti Homo stupidus. in ultimele doua decenii au venit insa tot mai multe dovezi ca oamenii care au trait acum 50. 000 de ani stiau sa faca o multime de lucruri. Recent, descoperirile facute intr-un sit din Franta adauga noi dovezi pozitive despre acesti oameni, totul pornind de la o bucata de sfoara facuta din trei fire bine rasucite ce dateaza de cel putin 42 de milenii.

Raed Arafat: Va fi o perioada ca in razboi. Cazurile existente sunt mult mai multe decat cazurile care sunt confirmate

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat afirma ca in Romania, la fel ca in orice tara cu transmitere comunitara a virusului SARS-Cov-2, numarul cazurilor de imbolnavire este cu mult mai mare decat cazurile diagnosticate, el sustinand ca in Romania inca greul nu s-a terminat si inca nu am ajuns la ce este foarte greu.

Alexandru Rafila: Mai important decat sa purtam masca este sa nu ne inghesuim

Profesorul Alexandrul Rafila nu exclude posibilitatea de a fi recomandata purtarea mastii de protectie si la vara, dar crede ca mai important ar fi sa nu ne mai inghesuim, sa pastram distantarea sociala si sa incercam sa generalizam exercitiul pe care il desfasuram in aceasta perioada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )