Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE Dinamovistul Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din capitala

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dinamovistul Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din capitala

Jucatorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng 26 de ani) a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Fotbalistul a ajuns la camera de garda in stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ o ora si jumatate fara rezultat, a anuntat medicul Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit Agerpres. Cauzele decesului pot fi multiple, a precizat medicul. Suporterii echipei Dinamo impreuna cu fotbalistii, antrenorii si oficialii gruparii alb-rosii au aprins lumanari pe gazonul stadionului din Soseaua Stefan cel Mare in locul in care cu cateva ore inainte s-a prabusit Patrick Ekeng. continuă pe Hotnews

Cornel Dinu: Am vazut scena. Patrick Ekeng s-a prabusit la mijloc, secerat parca!

Cornel Dinu a comentat la Dolcesport incidentul socant din timpul partidei Dinamo-Viitorul, cand Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul.

Patrick Ekeng de la Dinamo s-a prabusit pe teren in timpul meciului cu Viitorul Constanta

Patrick Ekeng, jucatorul camerunez al echipei Dinamo, s-a prabusit pe teren, in timpul meciului de fotbal de la Bucuresti dintre Dinamo si Viitorul Constanta.

De cand va deveni functionala Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca

Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca va fi functionala inainte de sfarsitul lunii mai, a declarat, miercuri, Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu, sustinand ca asa a fost informat de reprezentantii unitatii spitalicesti.

CLIPE DE GROAZA PE TEREN! Un jucator de la Dinamo a murit la spital, dupa ce a cazut secerat pe terenul de fotbal. Patrick Ekeng a decedat in mainile medicilor, care incercau sa-l salveze (VIDEO)

33: Noapte neagra pentru fotbalul romanesc. Potrivit unor medici citati de digisport, jucatorul dinamovist a decedat la spital, el neputand fi adus la viata de catre doctori. Se pare ca.

VIDEO Scene de groaza la Dinamo - Viitorul! Patrick Ekeng a murit. Medicii au incercat in zadar sa-l resusciteze

Patrick Ekeng a murit. Jucatorul camerunez al lui Dinamo s-a prabusit pe gazon in minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul, fara a fi atacat de vreun adversar.

Tragedie in Stefan cel Mare. Patrick Ekeng A MURIT. Imagini cu momentul in care jucatorul de la Dinamo se prabuseste pe teren

Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul 71 al partidei Dinamo-Viitorul Constanta. Sportivul nu a fost atins de nimeni, scrie stiri. tvr. ro.

Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng A MURIT. Imagini cu momentul in care jucatorul de la Dinamo se prabuseste pe teren

Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul 71 al partidei Dinamo-Viitorul Constanta. Sportivul nu a fost atins de nimeni, scrie stiri. tvr. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )