Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE. DNA: Trei Inculpati au luat legatura cu Attila Korodi pentru a interveni la seful Romsilva. Reactia lui Korodi

România Liberă România Liberă,
UPDATE. DNA: Trei Inculpati au luat legatura cu Attila Korodi pentru a interveni la seful Romsilva. Reactia lui Korodi

Attila Korodi a negat ca ar fi fost fost contactat de cineva sa faca presiuni asupra directorului Romsilva, el avand mereu pozitii ferme in ceea ce priveste controlul in domeniul silvic. continuă pe România Liberă

DNA: Trei Inculpati au luat legatura cu Attila Korodi pentru a interveni la seful Romsilva

Potrivit anchetatorilor, grupul vizat in dosar a avut in atentie si alte retrocedari, nu doar pe cea privind domeniul Ghica. Din probe rezulta ca acest grup extins are in desfasurare si alte spete privind retrocedari de imobile sau reconstituiri ale dreptului de proprietate in mod ilegal, nu numai domeniul Ghica in Calarasi, Sinaia, Buzau, Galati, Valcea, Suceava), se arata in referat.

DNA: Inculpati din Dosarul retrocedarilor au luat legatura cu ministrul Korodi, spre a interveni la seful Romsilva

Trei dintre inculpatii din dosarul privind retrocedarea ilegala de paduri au luat legatura cu ministrul Mediului, Attila Korodi, pentru a interveni pe langa directorul general al Romsilva, Adam Craciunescu, si.

Referat DNA: Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor

Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor ilegale, potrivit referatului Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind propunerea de arestare preventiva a sase inculpati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie Agerpres. In document se arata ca inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale sustineau ca vor lua legatura cu Attila Korodi pentru a interveni pe langa directorul Romsilva, Adam Craciunescu.

Referat DNA: Ministrul Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor

Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor ilegale, potrivit referatului DNA privind propunerea de arestare preventiva a sase inculpati de la iCCJ, informeaza Agerpres. in.

Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, in dosarul retrocedarilor ilegale

Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor ilegale, potrivit referatului DNA privind propunerea de arestare preventiva a sase inculpati de la iCCJ. in document se arata ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )