Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE. Doi militari romani au murit si unul a fost ranit grav, in Afganistan. Romanii ar fi fost atacati de talibani

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Doi militari romani au murit si unul a fost ranit grav, in Afganistan. Romanii ar fi fost atacati de talibani

Doi militari romani si-au pierdut viata in Afganistan. Familiile victimelor au fost anuntate, iar incidentul este anchetat de o comisie militara. continuă pe România Liberă

UPDATE. Doi militari romani au murit si unul a fost ranit grav, in Afganistan

Doi militari romani si-au pierdut viata in Afganistan. Familiile victimelor au fost anuntate, iar incidentul este anchetat de o comisie militara.

UPDATE Doi subofiteri romani din fortele speciale au murit langa baza Kandahar, impuscati de talibani care purtau uniforma politiei afgane

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, 7 mai, ora 10. 45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani. Subofiterii faceau parte dintr-o unitate de operatii speciale din Buzau, aveau 36 de ani si erau casatoriti.

Doi militari romani au murit in Afganistan, iar un al treilea a fost ranit

ACTUALIZARE 16:30 MAE transmite condoleante familiilor militarilor morti in Afganistan Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) isi exprima regretul fata de moartea celor doi militari in Afganistan si transmite condoleante familiilor acestora. *ACTUALIZARE 15:23 Presedintele Iohannis transmite condoleante familiilor militarilor romani morti in Afganistan *ACTUALIZARE 14:58 Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc astazi, la ora 10:45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale. in urma incidentului, celor trei militari de la fortele pentru operatii speciale, care au fost raniti, li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian si sergentul Vizireanu Adrian nu au supravietuit, iar starea militarului ranit este stabila si urmeaza sa fie transferat la un spital din Germania se arata in comunicat.

Doi militari romani au murit in Afganistan, un al treilea a fost ranit

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, la ora 10. 45, in apropiere de localitatea Kandahar, in timpul unei misiuni de instruire a politistilor afgani.

Doi militari romani au murit in Afganistan. Un al treilea a fost ranit (VIDEO)

Tragedie in Afganistan. in timpul unui exercitiu militar cu politia locala, doi militari romani au murit, informeaza B1 TV. Din primele informatii, ar fi vorba despre un accident produs in.

Doi militari romani au murit in Afganistan

Doi militari romani ar fi murit in Afganistan, informeaza Antena 3. Potrivit primelor informatii, care vin de la rudele unuia dintre militari, familiile ar fi fost informate in aceasta dimineata de tragedie. Cu toate acestea, nu exista inca o informatie oficiala in acest sens.

Doi subofiteri romani din fortele speciale au murit langa baza din Kandahar, in timp ce instruiau militari afgani

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, 7 mai, ora 10. 45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani. Subofiterii faceau parte dintr-o unitate de operatii speciale din Buzau, aveau 36 de ani si erau casatoriti.

Doi subofiteri romani din fortele speciale au murit langa baza Kandahar, impuscati de talibani care purtau uniforma politiei afgane

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, 7 mai, ora 10. 45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani.

Anunt oficial al NATO. Cine i-a ucis pe cei doi militari romani in Afganistan

Cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau uniforme ale fortelor nationale afgane de aparare si securitate, a declarat pentru Digi24 un.

Iohannis: Am primit cu durere vestea incetarii din viata a celor doi militari romani cazuti la datorie. Militarii nostri si-au servit tara cu devotament

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor celor doi militari romani care au murit sambata dimineata in Afganistan. Presedintele a scris ca acestia vor ramane vesnic in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )