Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE Egipt: ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar (miscarea anti-Morsi)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Egipt: ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar (miscarea anti-Morsi)

UPDATE 20:32 Mohammed ElBaradei a fost numit sambata prim-ministru interimar al Egiptului. Anuntul a fost facut de miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara care a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi prin lovitura de stat din urma cu trei zile, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, relateaza AFP. O sursa mili.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premierul Egiptului, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe presedintele islamist Mohamed Morsi. Fostul sef al Agentiei Internationale pentru Ener.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt.

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si Protestele continua in Egipt: 37 de oameni au MURIT in ultimele 24 de ore O sursa militara a precizat pentru AFP ca ElBaradei, fost sef al Agentiei Internationale pentru Energie Atomi ca AIEA) va depune juramantul in aceasta seara. Agentia oficiala Mena a afirmat, la randul sau, ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )