Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, 2010 si 2011.

Voi ridica astazi problema integrarii sociale a romilor Primim lectii sau critici de la cei care au dat gaura in fondurile europene Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, 2010 si 2011 Probabil ca s-au gandit ca populatia va ingheta in aceasta iarna pentru ca nu au votat PDL-ul Victor Ponta a declarat, in direct de la sedinta de Guvern: Putem asigura demararea programului de incalzire pentru aceasta iarna.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

LIVE TEXT CONGRESUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la congresul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Blaga: Cand Ponta nu guverneaza, inventeaza subterfugii Va trebui .

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania.

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Va trebui sa vedem cum gandesc liderii europeni dezvoltarea Europei .

LIVE TEXT Traian Basescu vorbeste la Congresul PPE: Avem nevoie de un Cod al Muncii la nivelul Uniunii Europene

Traian Basescu vorbeste de la ora 20. 15 la Congresul PPE de la Bucuresti. Urmareste LIVE TEXT declaratiile.

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui Ioan Ghise: O iau ca pe un gest prin care incearca sa isi rezolve o problema personala. In opinia liderului democrat-liberal, dezvoltarea regionala si locurile de munca pentru tineri se afla printre prioritatile noului program PPE. _ _ _ _ 11:07 - La congresul PPE este prezent si deputatul PNL Ioan Ghise. Ghise se afla .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )