Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. Locuitorii din Crimeea voteaza MASIV pentru alipirea la Rusia

Antena3 Antena3,
UPDATE. Locuitorii din Crimeea voteaza MASIV pentru alipirea la Rusia

UPDATE 15:15 - Locuitorii peninsulei ucrainene Crimeea votau masiv duminica pentru alipirea peninsulei la Rusia, autoritatile separatiste preconizand deja o rata record de participare, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Crimeea voteaza masiv pentru alipirea sa la Rusia

Locuitorii peninsulei ucrainene Crimeea votau masiv duminica pentru alipirea peninsulei la Rusia, autoritatile separatiste preconizand deja o rata record de participare, relateaza AFP.

Ca sa nu aiba surprize, Autoritatile din Crimeea au pregatit pentru referendum 900 de ...

Autoritatile din Crimeea sustin ca nici o provocare, cum ar fi sistarea alimentarii cu electricitate a regiunii, nu vor pune in pericol referendumul, a declarat primul ministru al peninsulei, Sergei Aksyonov, anunta Interfax. Nu exista motive pentru intreruperea alimentarii cu energie electrica sau a altor utilitati in Crimeea pentru ca nu exista datorii catre furnizori. Totul a fost platit la timp, integral, conform legilor ucrainene, a spus Aksyonov, intr-o conferinta organizata vineri la .

UPDATE Referendumul din Crimeea: Locuitorii regiunii au ales in proportie de 95,5% alipirea la Rusia. Crimeea va demara luni procedurile pentru aplicarea rezultatului

Locuitorii peninsulei Crimeea au optat in proportie de 95,5% pentru alipirea pentru alipirea la Rusia, a anuntat presedintele Comisiei electorale, dupa numararea a peste jumatate dintre buletinele de vot, transmite AFP. Crimeea va demara oficial luni procedurile pentru alipirea cu Rusia, a anuntat premierul regional. Mii de ucraineni prorusi sarbatoresc la Simferopol si la Sevastopol alipirea Crimeei la Rusia. Citeste in articol calendarul procedurilor si demersurilor care ar urma sa aiba loc dupa referendum.

Purtatorul de cuvant al parlamentului din Crimeea: Gazprom si Rusia ar trebuie sa se ocupe de petrolul si gazele din Crimeea

Companiile rusesti precum Gazprom ar trebui sa se implice in productia de petrol si gaze din Crimeea, a declarat pentru RIA Novosti purtatorul de cuvant al parlamentului din Crimeea sprijinit de Moscova, scrie Reuters.

Exit-poll referendum Crimeea: 93% pentru ALIPIREA Crimeei la RUSIA

00 - Locuitorii Peninsulei Crimeea au votat in proportie covarsitoare pentru alipirea regiunii la Rusia, potrivit exit poll-urilor, cu un procent de 93%, informeaza Russia Today, pe contul de.

Autoritatile nerecunoscute din Crimeea demareaza luni procedurile pentru alipirea la Federatia Rusa

Locuitorii peninsulei Crimeea au optat in proportie de 95,5% pentru alipirea pentru alipirea la Rusia, a anuntat presedintele Comisiei electorale, dupa numararea a peste jumatate dintre buletinele de vot, transmite AFP. Crimeea va demara oficial luni procedurile pentru alipirea cu Rusia, a anuntat premierul regional. Mii de ucraineni prorusi sarbatoresc la Simferopol si la Sevastopol alipirea Crimeei la Rusia. Citeste in articol calendarul procedurilor si demersurilor care ar urma sa aiba loc dupa referendum.

Referendumul din Crimeea s-a incheiat. Exit poll: 93% dintre votanti au ales alipirea la Rusia/ Moscova si Kievul au incheiat un armistitiu in Crimeea pana pe 21 martie

Locuitorii peninsulei ucrainene Crimeea au optat duminica pentru alipirea la Rusia intr-un referendum denuntat de intreaga lume, dar sustinut de Moscova. Primele exit polll-uri indica faptul ca o proportie covarsitoare a voturilor, peste 90%, au fost in favoarea ruperii de Ucraina si intrarii in Rusia, in conditiile in care agentiile ruse de stiri anunta ca prezenta la vot a fost de peste 80%. Referendumul din Crimeea a alarmat fosta republica sovietica si a declansat cea mai grava criza in relatiile dintre Occident si Rusia de la Razboiului Rece. Kremlinul a anuntat in repetate randuri ca va respecta rezultatul votului in timp ce occidentul reitereaza ca acesta este lipsit de legitimitate. Autoritatile regionale au anuntat ca vor demara luni procedurile pentru alipirea Crimeei la Rusia. In alta ordine de idei, Moscova si Kievul au ajuns duminica la un armistitiu in Crimeea pana pe data de 21 martie.

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius: referendumul din Crimeea, ILEGAL.

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat ca referendumul in favorea alipirii la Rusia care a avut loc duminica in Crimeea este ilegal si a indemnat Moscova sa evite o escaladare inutila si periculoasa in Ucraina, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Votul s-a incheiat. 93% dintre alegatori au votat pentru alipirea Crimeei la Rusia. SUA si UE, inclusiv Romania, nu recunosc referendumul Referendumul care a avut loc astazi duminica) in Crimeea este .

Secretarul Foreign Office, William Hague: Referendumul din Crimeea este o farsa.

Marea Britanie condamna referendumul din Crimeea privind alipirea la Rusia, calificandu-l o farsa, si refuza sa recunoasca rezultatul sau, informeaza Mediafax. Secretarul Foreign Office, William Hague, a apreciat, intr-o interventie avuta cu o zi inaine de o reuniune a ministrilor de Externe din UE, ca referendumul reprezinta o incalcare a Constitutiei ucrainene. Citeste si: Crimeea va solicita luni alipirea la Rusia Nimic din modul de desfasurare a referendumului nu ne poate convinge ca .

Liderul tatarilor din Crimeea cere interventia NATO.

Liderul minoritatii tatare din Crimeea, a cerut, joi, NATO, sa intervina in peninsula pentru a preveni un masacru, relateaza AFP, conform Mediafax. Totodata, Mustafa Djemilev a facut apel la la boicotarea referendumului privind alipirea Crimeei la Rusia. Facem apel la tatarii din Crimeea sa boicoteze referendumul, a declarat pentru AFP Mustafa Djemilev, aflat in vizita la Bruxelles. Citeste si: Oficiali americani: SUA studiaza cererea de ajutor militar pentru Ucraina Apreciind ca ONU .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )