Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE. Marian Capatana, retinut, in dosarul de trafic de influenta in care sunt implicati Bercea Mondial si Mircea Basescu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Marian Capatana, retinut, in dosarul de trafic de influenta in care sunt implicati Bercea Mondial si Mircea Basescu

Marian Capatana, despre care familia lui Bercea Mondial sustine ca ar fi fost intermediarul banilor pentru Mircea Basescu, a venit, joi dupa-amiaza, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul presupusului trafic de influenta facut de fratele presedintelui, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul de trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta. Mihail Vlasov se afla in arest la domiciliu din 24 aprilie, dupa ce judecatorii Curti Supreme au admis cererea acestuia de eliberare din arest.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Marian Capatana a fost retinut de DNA, pentru complicitate la trafic de influenta

Marian Capatana a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA pentru 24 de ore fiind acuzat de complicitate la trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Retinerea lui Capatana vine dupa cea a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta.

Scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Marian Capatana, audiat la DNA

Marian Capatana, despre care familia lui Bercea Mondial sustine ca ar fi fost intermediarul banilor pentru Mircea Basescu, a venit, joi dupa-amiaza, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul presupusului trafic de influenta facut de fratele presedintelui, informeaza Mediafax.

Intermediarul Marian Capatina, retinut pentru 24 de ore

Marian Capatina, intermediarul banilor pe care familia lui Bercea Mondial i-ar fi dat lui Mircea Basescu pentru a interveni in cazul interlopului, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, a fost.

Un scandal de trafic de influenta zguduie guvernul polonez

Guvernul polonez si banca centrala sunt in cetrul unui scandal scandal politic,dupa ce in presa au aparut informatii privind un caz de trafic de influenta in care este implicat ministrul de Interne de la Varsovia si guvernatorul Bancii Centrale. in afara de trafic de influenta care sunt acuzati cei doi, ridica semne de intrebare si originea acestor inregistrari ilegale in Polonia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )