Libnet.ro
UNICEF

11:31

UPDATE Meciul Simona Halep - Petra Martici, in sferturile de la Indian Wells, a inceput

România Liberă România Liberă,
UPDATE Meciul Simona Halep - Petra Martici, in sferturile de la Indian Wells, a inceput

Simona Halep, locul 1 WTA joaca miercuri, nu mai devreme de ora 22,30, cu sportiva croata Petra Mart. continuă pe România Liberă

LIVE Simona Halep - Petra Martic in sferturi la Indian Wells

Simona Halep o intalneste pe croata Petra Martic, miercuri seara, in sferturile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul cu imagini video live legale.

Asa am trait Simona Halep - Petra Martic in sferturi la Indian Wells. Simona revine in decisiv de la 1-3

Simona Halep a intalnit-o pe croata Petra Martic, miercuri seara, in sferturile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul cu imagini video live legale.

LIVE Simona Halep - Petra Martic in sferturi la Indian Wells (nu inainte de 22:00)

Simona Halep o intalneste pe croata Petra Martic, miercuri seara, in sferturile de finala de la Indian Wells.

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Halep este la un singur pas de careul de asi al competitiei de la Indian Wells, castigata in 2015. Simona o va intalni in sferturi, in direct.

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Un nou meci complicat la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, actualul numarul unu mondial, a declarat ca Serena Williams trebuia sa fie principala favorita a turneului.

Simona Halep-Petra Martic LIVE. Lovitura dura primita de Maria Sharapova din partea lui Halep

Simona Halep-Petra Martic LIVE Simona Halep, 26 de ani, va depasi mai multe jucatoare importante in topul saptamanilor petrecute pe primul loc WTA, unele dintre ele nume foarte importante pentru tenisul mondial,.

Meciul Simona Halep - Caroline Dolehide se va juca luni, dupa ora 00.00

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, luni, dupa ora 00. 00, cu jucatoarea americana Caroline Dolehid.

Indian Wells: Simona Halep vs Petra Martic se va disputa miercuri, in jurul orei 23:00

Simona Halep 1 WTA) va juca miercuri in sferturile turneului de la Indian Wells, adversara urmand sa ii fie Petra Martic Croatia - 51 WTA). Disputa de pe arena centrala va incepe in jurul ore 23:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep vs Petra Martic se va disputa miercuri, in jurul orei 22:00

Simona Halep 1 WTA) va juca miercuri in sferturile turneului de la Indian Wells, adversara urmand sa ii fie Petra Martic Croatia - 51 WTA). Disputa de pe arena centrala ar putea incepe in jurul orei 22:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Indian Wells (6-4, 6-7(5), 6-3 cu Petra Martic) - Nici nu stiu cum am castigat, am refuzat sa pierd

Dupa un prim set in care a transmis siguranta si in care a impresionat la capitolul procentaj la serviciu 6-4), Simona Halep a intrat intr-o zona a nisipurilor miscatoare: a gresit nepermis in anumite situatii, si-a pierdut concentrarea prea usor si a redescoperit episoadele cu frustrari aratate in special in trecut. Liderul mondial a cedat in tiebreak setul al doilea, iar in decisiv a avut nevoie de o serie fantastica de cinci game-uri la rand de la 1-3 la 6-3) pentru a dobandi biletul care o duce in semifinalele de la Indian Wells pentru a treia oara in cariera). Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )