Libnet.ro
UNICEF

16:45

UPDATE: Merkel si Hollande se intalnesc, vineri, cu Vladimir Putin

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Merkel si Hollande se intalnesc, vineri, cu Vladimir Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, si cancelarul german, Angela Merkel, sunt asteptati, vineri, la Kremlin, pentru o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin, pe tema conflictului din estul Ucrainei, informeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc cu Vladimir Putin pentru negocierea unui plan de pace in Ucraina

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc cu Vladimir Putin pentru a negocia un plan de pace pentru estul Ucrainei. Cei doi lideri Occidentali au fost in vizita si la Kiev, acolo unde au discutat cu Petro.

Merkel si Hollande se intalnesc, vineri, cu Vladimir Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, si cancelarul german, Angela Merkel, sunt asteptati, vineri, la Kremlin, pentru o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin, pe tema conflictului din estul Ucrainei, informeaza Hotnews.

Merkel si Hollande se intalnesc cu Putin ca sa-l convinga de planul lor de pace in Ucraina

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel sunt asteptati vineri la Kremlin pentru a incerca sa-l convinga pe Vladimir Putin sa accepte noul plan de pace pe care le-au definit de urgenta in contextul intensificarii luptelor din estul Ucrainei.

Conflict Rusia-Ucraina: Merkel si Hollande se intalnesc cu Putin in speranta incheierii unui nou armistitiu

Conflict Rusia-Ucraina. Presedintele Frantei Francois Hollande si cancelarul Germaniei Angela Merkel se vor intalni cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, pentru a incerca sa obtina incheierea unui nou armistitiu in estul Ucrainei, conflict pe care Putin l-ar alimenta cu arme, dar si cu trupe, noteaza BBC.

UPDATE: Merkel si Hollande au ajuns la Moscova pentru intalnirea cu Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, si cancelarul german, Angela Merkel, sunt asteptati, vineri, la Kremlin, pentru o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin, pe tema conflictului din estul Ucrainei, informeaza Hotnews.

intrevederea Putin-Merkel-Hollande s-a incheiat. Care sunt concluziile

In urma intrevederii dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande s-a decis redactarea unui text pentru un viitor plan de pace, transmit agentiile internationale de presa citand un anunt al Kremlinului, conform Agerpres.

Planul lui Vladimir Putin DISTRUGE linistea Romaniei. Ce se va intampla chiar la granita: Va fi o lovitura de stat militara

Presedintele rus Vladimir Putin intentioneaza sa creeze un coridor terestru pana in Transnistria si de aceea va recurge la toate mijloacele, inclusiv la o lovitura de stat militara in Ucraina sau la.

Vladimir Putin ar putea suferi de sindromul Asperger

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea suferi de sindromul Asperger, o tulburare de tip autist care ii afecteaza toate deciziile, sustine un studiu din 2008, realizat de un centru de reflectie think tank) al Pentagonului si obtinut de USA Today.

Pentagon: Vladimir Putin ar putea suferi de sindromul Asperger, conditie ce ii afecteaza toate deciziile

Presedintele rus Vladimir Putin sufera de sindromul Asperger, tulburare de tip autist care ii afecteaza toate deciziile, potrivit un studiu realizat de un centru de reflectie al Pentagonului, arata un raport.

Pentagon: Vladimir Putin ar putea suferi de sindromul Asperger

Presedintele rus, Vladimir Putin, sufera de sindromul Asperger, o tulburare de tip autist care ii afecteaza toate deciziile, afirma un studiu realizat de un centru de reflectie al Pentagonului, potrivit unui raport din 2008 obtinut de USA Today, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )