Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. RETEAUA despagubirilor de milioane de euro de la ANPR: CSM a dat liber arestarii preventive a Alinei Bica, sefa DIICOT!

România Liberă România Liberă,
UPDATE. RETEAUA despagubirilor de milioane de euro de la ANPR: CSM a dat liber arestarii preventive a Alinei Bica, sefa DIICOT!

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, a fost retinuta de DNA, fiind inculpata pentru abuz in serviciu. CSM a avizat doar arestarea la domiciliu. In reteaua despagubirilor de la ANRP sunt implicati parlamentari, experti, avocati, samsari de terenuri. continuă pe România Liberă

Venituri operationale nete de 27 milioane euro pentru AFI Europe in Romania

Mall-urile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si primele doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din Bucuresti au fost evaluate, la sfarsitul lunii septembrie, la 522,5 milioane euro, au o rata de ocupare de 98% si au generat venituri operationale nete de peste 27 milioane euro in primele noua luni.

Afacerile Prodlacta Brasov au crescut la 6,6 milioane euro

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov a incheiat primele noua luni cu o cifra de afaceri de 29,28 milioane lei 6,6 milioane euro), in crestere cu 60% comparativ cu perioada similara a anului trecut, si cu pierderi de 6,48 milioane lei 1,4 milioane euro), cu circa 6% mai mici.

Vienna Insurance Group, profit de 430,8 milioane euro, in primele noua luni

Vienna Insurance Group a inregistrat in primele noua luni un profit inainte de impozitare) de 430,8 milioane euro, majorat semnificativ cu 36,4%, in timp ce profitul net dupa plata intereselor minoritare a crescut si mai rapid, cu 50,7%, la 327,7 milioane euro, iar profitul pe actiune s-a majorat cu 65,5 %, la 3,26 euro.

Profitul Raiffeisen in Romania a stagnat la 81 milioane euro

Raiffeisen Bank International a raportat, pentru primele noua luni ale anului, un profit dupa taxe in Romania de 81 milioane euro, in stagnare fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, veniturile mai mari din comisioane si tranzactionare fiind anulate de scaderea veniturilor din dobanzi.

Hidroelectrica: 3,5 milioane euro pentru modernizarea sistemului IT

Administratorul Judiciar va implementa in Hidroelectrica un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence in valoare de 3,5 milioane euro, arata un comunicat remis redactiei.

MFE: 190 milioane euro pentru locuitorii fostelor zone industrializate

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU), lanseaza patru apeluri de propuneri de proiecte dedicate, in special, locuitorilor din fostele zone industrializate. Finantarile disponibile se ridica la 190 milioane euro.

Lichiditate de aproape 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 987,01 lei 3. 949,55 euro).

IMM-urile pot obtine de la EximBank pana la 1,5 milioane euro pentru investitii

Intreprinderile mici si mijlocii din tara noastra pot beneficia de credite de dezvoltare de la EximBank de pana la 1,5 milioane de euro echivalentul in ei) pentru proiecte de investitii, pe o perioada de pana la 10 ani, a declarat Corina Vulpes, directorul Directiei Relatii Financiare Interne si Internationale din cadrul bancii.

Hidroelectrica va cheltui 3,5 milioane de euro pentru un sistem IT

Hidroelectrica va achizitiona un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence in valoare de 3,5 milioane euro. Astfel, incepand cu data de 19. 2014, anuntul de participare cu numarul 155643 la licitatia deschisa pentru achizitia ERP-ului poate fi accesat pe site-ul e-licitatie. ro.

Lichiditate de peste 2,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 582,34 lei 2. 013,61 euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )