Libnet.ro
UNICEF

19:31

UPDATE: Senatorii PSD Serban Nicolae si Mihai Vifor, audiati in dosarul de santaj al lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Senatorii PSD Serban Nicolae si Mihai Vifor, audiati in dosarul de santaj al lui Traian Basescu

Noi audieri au loc, luni, la Parchetul General in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj si amenintare, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Senatorul PSD Serban Nicolae: Coruptia nu se pedepseste cu arestul

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca propunerea sa de modificare a Codului de procedura penala nu a fost facuta pentru demnitari, ci pentru orice cetatean, relateaza Mediafax.

Senatorul PSD Serban Nicolae: Coruptia nu se pedepseste cu arestul preventiv

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat luni ca a inaintat o propunere legislativa care vizeaza o modificare a masurilor preventive, respectiv arestarea preventiva numai in cazuri cu violenta, in.

Senatorii PSD NU mai vor catuse si arest in celule, ci la domiciliu!

Senatorul PSD Serban Nicolae, apropiatul lui Omar Hayssam pe vremea cand era consilierul presedintelui Ion Iliescu si apoi avocatul senatorului PSD Catalin Voicu, ambii condamnati la ani grei de puscarie, vrea sa-i salveze de catuse si chiar si de arestarea in celulele Politiei pe parlamentarii sau baronii locali care fura sute de milioane de euro. in acest sens, el a initiat modificarea Codului de Procedura Penala.

Serban Nicolae: Basescu a venit cu o scuza jenanta, din punctul meu de vedere a amenintat-o pe Firea

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, luni, la iesirea de la Parchetul instantei supreme, unde a fost audiat in dosarul lui Traian Basescu privind santajarea Gabrielei Firea, ca afirmatia fostului presedinte.

UPDATE: Proiectul PSD de modificare a Codului de Procedura Penala va fi dezbatut, marti, in Comisia Juridica

Un grup de senatori PSD vor sa modifice Codul de Procedura Penala, astfel incat politicienii cercetati pentru coruptie sa nu mai poata fi arestati, ci, cel mult, anchetat sub arest la domiciliu, informeaza Hotnews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )