Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE Stevo Pendarovski a castigat alegerile prezidentiale din Macedonia de Nord

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Stevo Pendarovski a castigat alegerile prezidentiale din Macedonia de Nord

Candidatul social-democrat Stevo Pendarovski a castigat alegerile prezidentiale din Macedonia de Nord, a transmis Comisia Electorala, in urma numararii a aproximativ 99% dintre voturile exprimate, relateaza publicatia Ekathimerini, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Actorul Bogdan Stanoevici si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Am o datorie de suflet, fata de mama mea!

Directorul Circului Metropolitan Bucuresti, Bogdan Stanoevici, si-a anuntat candidatura ca independent la alegerile prezidentiale din acest an. De cativa ani ma intreb ce ar trebui facut pentru aceasta.

Actorul Bogdan Stanoevici anunta ca va candida, ca independent, la alegerile prezidentiale

Directorul Circului Metropolitan Bucuresti, Bogdan Stanoevici, a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Actorul a precizat ca decizia vine ca urmare a dorintei de a le oferi romanilor o alternativa la discursul politic, unul lipsit de bunacredinta.

Mueller va fi audiat de Congres in legatura cu ancheta sa privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele democrat al Comisiei juridice a Camerei Reprezentantilor Jerry Nadler a declarat miercuri ca s-a ajuns la o intelegere ca procurorul special Robert Mueller sa depuna marturie in Congres cu privire la ancheta sa referitoare la ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 din SUA si posibile incercari ale presedintelui Donald Trump de a impiedica ancheta.

AL DOILEA TUR AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE: Alegatorii din Macedonia de Nord se intorc duminica la urne

Alegatorii din Macedonia de Nord se intorc duminica la urne pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in contextul in care rata de participare la primul tur din 21 aprilie - chiar sub pragul minim de 40% pentru validarea scrutinului - pare sa indice un esec al politicienilor de a-i mobiliza pe cei 1,8 milioane de alegatori, relateaza AFP si dpa.

Cati bani a castigat Malin Bot din YouTube in luna aprilie. A facut peste 1,5 milioane de vizualizari

Malin Bot a castigat aproape 1. 000 de dolari din materialele video postate pe YouTube in luna aprilie, dar si 3. 700 de dolari de pe platforma independenta Patreon, unde cei care il urmaresc fac donatii. Din momentul in care a fost dat afara de la Romania Libera, in 2017, Malin Bot si-a petrecut foarte mult timp [] .

WTA Rabat: Maria Sakkari a castigat primul titlu din cariera

Grecoaia Maria Sakkari 51 WTA) a castigat turneul de la Rabat primul din cariera), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa ce a invins-o in finala pe Johanna Konta 47 WTA, favorita nr. 7), scor 2-6, 6-4, 6-1. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )