Libnet.ro
UNICEF

21:15

UPDATE. SUA vor retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

România Liberă România Liberă,
UPDATE. SUA vor retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Statele Unite ale Americii vor sa tretarga trupele din Afhanistan. Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015, inaintea retragerii lor complete pana la sfarsitul lui 2016, a anuntat un oficial de rang inalt. continuă pe România Liberă

SUA vor retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Statele Unite ale Americii vor sa tretarga trupele din Afhanistan. Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015, inaintea retragerii lor complete pana la sfarsitul lui 2016, a anuntat un oficial de rang inalt.

Obama va propune retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015, inaintea retragerii lor complete pana la sfarsitul lui 2016, a anuntat un.

Obama va propune retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015. Actiunea ar urma sa aiba loc inaintea retragerii lor complete pana la.

Obama va propune retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015, inaintea retragerii lor complete pana la sfarsitul lui 2016, a anuntat un oficial de rang inalt, relateaza AFP.

Un avion IAR-93 al Aviatiei Romane, expus la Muzeul Fortelor Armate din Slovenia

Un avion IAR-93 al MApN va fi donat Muzeului Militar al Fortelor Armate Slovene. Protocolul intre Statul Major al Fortelor Aeriene, prin Muzeul National al Aviatiei Romane, si reprezentantii Muzeului Fortelor Armate din Slovenia, va fi semnat, miercuri, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii.

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze la alegerile europarlamentare

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze, duminica, la alegerile europarlamentare.

Gafa de proportii la Casa Alba: identitatea sefului CIA din Afganistan, dezvaluita din greseala

Identitatea sefului sectiei CIA din Kabul a fost dezvaluita din greseala de Casa Alba, dupa numele acestuia a fost inclus pe lista trimisa presei continand numele oficialilor americani care participau la vizita presedintelui Barack Obama in Afganistan,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )