Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPDATE: TRAGEDIE. 19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE: TRAGEDIE. 19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

UPDATE 10:00: Inca o persoana si-a pierdut viata in accidentul de autocar din Muntenegru, numarul total al victimelor ajungand la 19, potrivit Ministerului de Interne din Muntenegru, informeaza b1. ro. _ _ _ _ UPDATE: Un numar de 33 de romani raniti au ajuns la spital in Muntenegru in urma accidentului de duminica, dintre acestia unul fara semne vitale, doi au murit ulterior, sapte au fost suspusi unor interventii chirugicale si sunt inca la Terapie Intensiva, iar un copil internat este in . continuă pe România Liberă

UPDATE: TRAGEDIE. 18 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

UPDATE: Ca urmare a tragicului accident petrecut in Muntenegru, Celula de criza organizata la nivelul Ministerului Afacerilor Externe informeaza ca, potrivit datelor comunicate de la fata locului, numarul persoanelor decedate a crescut de la 17 la 18, informeaza Realitatea. net. Ministerul Afacerilor Externe monitorizeaza permanent evolutia celorlalte persoane implicate in accident, urmand sa acorde intreaga asistenta necesara. Pentru a veni in sprijinul familiilor victimelor accidentului, .

VIDEO TRAGEDIE. 15 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din ...

UPDATE Ministerul roman de Externe informeaza ca un autocar cu turisti s-a prabusit sambata intr-o prapastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetari se pare ca printre victimele accidentului se afla si cetateni romani. Conform sursei citate, Ambasada Romaniei la Podgorita a fost informata cu privire la tragicul accident, iar o echipa consulara s-a deplasat la fata locului. De asemenea, ambasadorul Romaniei se afla la spitalul la care sunt internati o parte dintre cetatenii .

UPDATE: 19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ...

UPDATE 12:00: Pe site-ul clinicii din Podgorica, unde au fost transportati turistii romani raniti in accidentul rutier produs duminica pe drumul national Kolasin - Podgorica, pe podul Grlo, a fost publicata lista victimelor, informeaza rtv. net. Din cele 32 de persoane transportate, una era deja decedata, doua au murit la scurt timp de la sosirea la spital, iar sase se afla la terapie intensiva. Restul de 22 de persoane se afla internate in diferite sectii ale spitalului.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Cum arata un TRASEU MONTAN in tara in care au murit 19 romani

Plecasera in concediu, gata sa isi lase in urma grijile si preocuparile cotidiene, dar pentru 19 romani a fost ultimul drum. 29 de concetateni sunt internati in stare grava la spitalele din Podgorita,.

Bilantul accidentului de autocar din Muntenegru: 19 romani au murit si 28 au fost raniti. O aeronava MApN a aterizat la Podgorita

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidentul de autocar produs duminica in Muntenegru se ridica la 19. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Interne din Muntenegru, dupa ce, anterior,.

19 romani au murit, iar alti 28 au fost raniti in urma accidentului din Muntenegru. Aeronava MApN a aterizat la Podgorita

UPDATE10:00: inca o persoana si-a pierdut viata in accidentul de autocar din Muntenegru, numarul total al victimelor ajungand la 19. Optsprezece romani au murit si alti douazeci si noua au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )