Libnet.ro
UNICEF

15:45

UPDATE: Una din cele doua femei ranite grav de soferul vitezoman cu BMW-ul, a murit pe patul de spital

Adevărul Adevărul,
UPDATE: Una din cele doua femei ranite grav de soferul vitezoman cu BMW-ul, a murit pe patul de spital

Una din cele doua femei ranite in accidentul din Dambovita, internate in coma la Spitalul de Urgenta Floresca din Bucuresti, a murit, luni, cealalta victima fiind in stare grava, in timp ce a treia femeie ranita, care a ramas la spitalul din Targoviste, a fost stabilizata. continuă pe Adevărul

Doua femei au murit, iar trei au fost ranite, dupa ce o masina a lovit in plin banca pe care stateau

Doua femei dintr-un sat dambovitean, care stateau de vorba pe o banca, au murit, duminica, iar trei au fost ranite, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului masinii intr-o curba, iar autovehiculul a.

UPDATE FOTO Soferul BMW-ului care a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, arestat pentru 29 de zile

Soferul de 21 de ani, din Baleni, care, duminica, a omorat doua femei iar pe alte trei le-a bagat in spital, dupa ce a pierdut controlul BMW-ului, a fost arestat de procurori pentru 29 de zile. Acesta va ramane in arestul IPJ Dambovita pana la finalizarea cercetarilor.

UPDATE FOTO Soferul BMW-ului care a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, retinut pentru 24 de ore

Soferul de 21 de ani, din Baleni, care, duminica, a omorat doua femei iar pe alte trei le-a bagat in spital, dupa ce a pierdut controlul BMW-ului, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

FOTO Soferul BMW-ului care a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, retinut pentru 24 de ore

Soferul de 21 de ani din Baleni, care duminica a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, dupa ce a pierdut controlul volanului, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

Tragedie in Dambovita: Doua femei au fost ucise in fata casei de o masina care le-a lovit in plin

Un sofer care gonea cu viteza pe o sosea din Dambovita a provocat o adevarata tragedie. A intrat in cinci femei si un copil care stateau pe o banca in fata portii. Doua dintre femei au murit pe loc, in ti.

A murit delfinul Pei Pei, una din vedetele Delfinariului din Constanta.

Unul dintre cei trei delfini ai Delfinariului din Constanta, masculul Pei-Pei, in varsta de sapte ani, a decedat sambata. Sefa Sectiei Delfinariu din cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, Angelica Curlisca, a declarat ca delfinul Pei Pei a fost gasit mort, sambata dimineata, in bazin, chiar langa puntea de lucru. Cei trei delfini, masculul Pei-Pei 4 ani) si femelele, Chen-Chen si Ni-Ni de 5 si 7 ani, a doua generatie de delfini conceputi si nascuti in captivitate, fusesera .

Cele doua Corei au semnat un acord pentru o reuniune interguvernamentala miercuri si joi la Seul

Coreea de Nord si Coreea de Sud au incheiat, luni, in urma unor negocieri-maraton, un acord privind organizarea la Seul a unei reuniuni intercoreene la nivelul celor doua guverne. Acesta este primul acord semnat.

Cele doua Corei vor purta primele discutii oficiale de mai bine de doi ani

Oficiali ai celor doua tari rivale din Peninsula Coreeana se vor intalni duminica intr-o localitate din apropierea granitei pentru a pregati o discutie la nivel inalt, a transmis Ministerul Unificarii din Coreea de Sud. Aceasta va fi prima discutie oficiala din ultimii doi ani cu tara vecina, acceptata de Coreea de Nord.

VIDEO Cele doua Corei vor purta primele discutii oficiale urmatorii doi ani

Oficiali ai celor doua tari rivale din Peninsula Coreeana se vor intalni duminica intr-o localitate din apropierea granitei pentru a pregati o discutie la nivel inalt, a transmis Ministerul Unificarii din Coreea de Sud. Aceasta va fi prima discutie oficiala din ultimii doi ani cu tara vecina, acceptata de Coreea de Nord.

BACALAUREAT 2013. S-a intamplat acum intr-unul din cele mai mari judete din tara. 2.700 de elevi au ales VARIANTA asta

BACALAUREAT2013: Aproximativ 2. 700 de elevi din Prahova, reprezentand o treime din cei care termina liceul anul acesta in judet, nu s-au inscris la prima sesiune a bacalaureatului, unii dintre elevi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )