Libnet.ro
UNICEF

06:45

UPDATE VIDEO Un al doilea adolescent a fost arestat, dupa ce doi barbati ar fi stropit oamenii cu acid, in timp ce mergeau cu un moped pe strazile Londrei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEO Un al doilea adolescent a fost arestat, dupa ce doi barbati ar fi stropit oamenii cu acid, in timp ce mergeau cu un moped pe strazile Londrei

Politia britanica a anuntat, vineri, ca a arestat doi adolescenti dupa ce doi barbati au aruncat cu acid in oameni, deplansandu-se cu un moped. Mai multe persoane s-au ales cu rani faciale, inclusiv cu efecte care le-ar putea schimba intreaga viata. continuă pe Hotnews

Muftiul Ierusalimului a fost arestat, dupa un atac in care au fost ucisi doi politisti

Muftiul Ierusalimului, Mohammed Hussein, a fost arestat vineri la Ierusalim de politia israeliana dupa un atac in care au fost ucisi doi politisti israelieni, au anuntat surse apropiate anchetei, relateaza.

Un militar de rang inalt a fost arestat dupa ce a jurat loialitate Statului Islamic

Politia federala FBI) a arestat in Hawaii un soldat al US Army, acuzat de terorism. Ikaika Kang, un sergent de prim rang din cadrul Armatei SUA, a fost arestat sambata sub acuzatia de terorism, iar.

Muftiul Ierusalimului a fost arestat de politia israeliana

Muftiul Ierusalimului Muhammad Hussein a fost arestat vineri, la Ierusalim, in urma unui atac soldat cu moartea a doi politisti israelieni, au anuntat apropiati ai acestuia, potrivit AFP.

Rapperul DMX a fost arestat pentru evaziune fiscala in valoare de peste 1,7 milioane de dolari

Rapperul american DMX a fost arestat pentru evaziune fiscala de peste 1,7 milioane de dolari, fiind acuzat de o schema evazionala prin care a reusit sa se sustraga de la plata taxelor. Pe numele.

A fost amendata dupa ce a aparut o poza pe Facebook cu ea. Care a fost motivul

O femeie din Oradea a fost amendata dupa ce a postat o fotografie pe Facebook. Potrivit Digi 24, femeia aruncase mai multi saci cu gunoi la marginea orasului. Cineva a surprins momentul cu un telefon, iar apoi a.

Admitere liceu 2017: Patru elevi cu medii peste 9 nu au fost repartizati dupa prima sesiune de admitere

Patru elevi cu medii peste 9 nu au fost repartizati dupa prima sesiune de admitere la liceu care a avut loc miercuri. Este vorba despre trei elevi din Bucuresti si unul din Olt cu medii curpinse intre 9,79 si 9,05, potrivit statisticilor prezentate de Ministerul Educatiei, relateaza News. ro.

Rapperul DMX a fost arestat, fiind acuzat de frauda: ce suma datoreaza statului american

Rapperul DMX s-a predat autoritatilor americane dupa ce a fost acuzat de frauda, au declarat procurori din New York, citati de AFP, arata News. ro.

Un celebru actor de la Hollywood a fost arestat. Nu este la prima abatere

Actorul hollywoodian James Cromwell, nominalizat la premiul Oscar, a fost condamnat la o saptamana de inchisoare in urma unui protest care a vizat construirea unei centrale electrice, anunta Sky Ne.

Prahova: Un MOTOCICLIST a fost BATUT dupa ce intervenit in apararea unei femei implicate intr-un accident rutier

Un motociclist a ajuns la spital dupa ce i-au fost rupte coastele de catre doi barbati. Barbatul a ajuns de urgenta la spital pentru ca s-a implicat intr-un accident rutier produs marti seara in.

Aproximativ 13 pompieri au fost raniti, dupa ce un iaht a explodat in nordul Germaniei

Aproximativ 13 pompieri au fost raniti, marti seara, dupa ce un iaht a explodat in orasul portuar Minden din nordul Germaniei, a anuntat politia locala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )