Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE: Vila RA-APPS in care a locuit Mircea Geoana ar urma sa fie DEMOLATA dupa ce a fost vanduta la licitatie

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Vila RA-APPS in care a locuit Mircea Geoana ar urma sa fie DEMOLATA dupa ce a fost vanduta la licitatie

Fmilia Geoana liciteaza pentru vila RA-APPS in care a locuit Mircea GeoanaFmilia Geoana liciteaza, prin intermediul uiui avocat, pentru vila RA-APPS in care a locuit Mircea Geoana. Licitatia este programata pentru miercuri, 14 ianuarie, pretul de pornire al imobilului scos la licitatie fiind de 588. 000 euro plus TVA. continuă pe România Liberă

Vila RA-APPS a lui Mircea Geoana, vanduta la licitatie cu 900.000 de euro: Cumparatorul - un dezvoltator imobiliar

Vila de la RA-APPS in care a stat pana acum senatorul Mircea Geoana a fost vanduta miercuri cu 900. 000 de euro. Asta desi la licitatia de astazi pentru vanzarea vilei a participat si un avocat care a avut.

Fmilia Geoana liciteaza pentru vila RA-APPS in care a locuit Mircea Geoana

Fmilia Geoana liciteaza pentru vila RA-APPS in care a locuit Mircea GeoanaFmilia Geoana liciteaza, prin intermediul uiui avocat, pentru vila RA-APPS in care a locuit Mircea Geoana. Licitatia este programata pentru miercuri, 14 ianuarie, pretul de pornire al imobilului scos la licitatie fiind de 588. 000 euro plus TVA.

Vila RA-APPS in care locuieste familia Geoana a fost cumparata de o firma

Vila RA-APPS in care locuieste familia Geoana a fost cumparata, la licitatie, de catre o firma cu 906. 600 euro plus TVA, transmit surse din presa.

Vila RA-APPS in care locuieste Geoana, cumparata de un investitor care o demoleaza

Vila RA-APPS in care locuieste familia Geoana a fost cumparata de firma DeSilva, dezvoltator imobiliar, reprezentantii acesteia precizand ca intentioneaza sa demoleze imobilul si sa construiasca pe acest amplasament o cladire de birouri sau de locuinte.

Un reprezentant al familiei Geoana, la licitatia pentru vila RA-APPS

Un membru al familiei Geoana figureaza, prin intermediul unui avocat, pe lista pentru licitatia la vila RA-APPS, programata pentru miercuri, imobil scos la vanzare cu un pret de pornire de 588. 000 euro plus TVA, conform informatiilor obtinute de Mediafax.

Vila in care a stat Mircea Geoana, VANDUTA cu 900.000 de euro

Vila in care a locuit Mircea Geoana a fost vanduta cu 906. 000 de euro. Pretul de pornire a fost de 588. 000 euro plus TVA, conform Mediafax. La licitatie a fost prezent si un avocat cu o procura semnata de.

Mircea Geoana, despre vizita Victoriei Nuland la Bucuresti: E o sansa pe care trebuie s-o jucam bine

Emisarul SUA Victoria Nuland soseste in aceasta seara in Romania pentru o vizita de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cu presedintii principalelor partide politice, dar si cu oameni din Justitie. in acest context, senatorul Mircea Geoana sustine ca pentru Romania este momentul potrivit sa respire economic mai mult.

Mircea Geoana: I-am spus Victoriei Nuland ca este nevoie de o coalitie mare, de tip german, intre noul PSD si noul PNL (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat, miercuri seara, in exclusivitate pentru B1 TV, ca i-a transmis Victoriei Nuland faptul ca singura solutie care va permite refacerea scenei politice in Romania este o coalitie mare, de.

Mircea Geoana: Victoria Nuland a fost foarte interesata de evolutiile politice din Romania

Fostul lider social-democrat, Mircea Geoana a avut miercuri o intalnire cu Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat american, intrevedere in cadrul careia, s-a discutat, printre altele despre evolutiile de.

Mircea Geoana anunta formarea noului PSD: Eu sunt alternativa la Victor Ponta (VIDEO)

Mircea Geoana a anuntat ca va lansa in doua saptamani un grup de initiativa pentru formarea unui nou PSD. Fostul presedinte social-democrat sustine ca el este alternativa la Victor Ponta si doreste.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )