Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce urla Diana Sosoaca la proteste. Explicatia ei e senzationala, Diaspora ii va da Like VIDEO

Playtech Playtech,
De ce urla Diana Sosoaca la proteste. Explicatia ei e senzationala, Diaspora ii va da Like VIDEO

Invitata in cadrul unui interviu la Canal 33, avocata momentului a facut cateva dezvaluiri de senzatie. Aceasta a raspuns la intrebarile jurnalistului Alexandru Catalan care au reusit sa scoata la iveala si o intrebare pusa de multi romani. Si anume: de ce urla Diana Sosoaca la proteste. De ce urla Diana Sosoaca la proteste Pentru . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca a dat lovitura in Senat. Noua functie pe care o are, este in premiera

Diana Sosoaca AUR este presedinta Comisiei pentru abuzuri din Senat. De asemenea, Claudiu Tarziu AUR) un simpatizant al Miscarii Legionare, sef la Comisia pentru Diaspora. Diana Sosoaca a dat lovitura in Senat Avocata Diana Sosoaca AUR) este noua presedinta a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corpuptiei si petitii din Senat, a spus pentru .

Diana Sosoaca i-a pus gand rau lui Raed Arafat. Cu ce il ameninta: Am dreptul

Zilele liniste pentru Raed Arafat sunt pe terminate, sau asa cel putin il ameninta Diana Sosoaca. Recent numita sefa la Comisia de Abuzuri, declara ca-l va chema pe Secretarul de Stat, Raed Arafat, la audieri. Diana Sosoaca ii declara razboi Secretarului de Stat Diana Sosoaca, ea insasi protagonista unui abuz, prin nepurtarea mastii de protectie, .

Ce a facut Diana Sosoaca timp de 7 nopti si 7 zile. Nimeni nu ar mai putea face asta VIDEO

Actuala senatoare din partea partidului AUR a oferit un interviu de senzatie jurnalistului Alexandru Catalan, pentru postul Canal 33. Din el s-a aflat si ce a facut Diana Sosoaca timp de 7 nopti si 7 zile, chiar din gura avocatei cu o experienta de 20 de ani de munca in spate. Ce a facut Diana .

Diana Sosoaca, traumatizata dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: M-as simti mai in largul meu daca vizitez un client la inchisoare

Diana Sosoaca a oferit in cursul serii de duminica un interviu in exclusivitate pentru Ion Cristoiu. Aceasta a abordat problema pandemiei in Romania, a vorbit despre familia si originile sale, dar si despre vizita pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, acolo unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. Ce origini are, de fapt, Diana .

Ce a spus Mircea Badea despre Diana Sosoaca. Reactia bomba la Antena 3

Principalele teme de discutie, in aceste ultime zile, sunt cifrele covid si aparitia Dianei Sosoaca in Parlament. Avocata a generat adevarate polemici pe marginea atitudinii sale, iar reactiile nu au fost asteptate prea mult. Cum era de asteptat, nici Mircea Badea nu s-a dat la o parte in a comenta episodul de ieri. Mircea Badea .

Diana Sosoaca, prima zi in care este obligata sa poarte masca de protectie in Parlament. Ce mesaj a transmis

Diana Sosoaca a primit o veste extrem de proasta, dupa ce Senatul a solicitat verificarea adeverintei medicale care o scuteste de purtarea mastii de protectie. in urma raspunsului venit din partea DSP, senatoarea AUR este obligata sa poarte masca, pana in momentul in care adeverinta va fi eliberata de medicul de medicina muncii din Senat.

Lovitura soc pentru Diana Sosoaca. Ce spune DSP despre adeverinta medicala care o scuteste pe senatoarea AUR de la purtarea mastii

Senatoarea AUR se afla de cateva saptamani in centrul atentiei, dupa ce si-a manifestat lipsa de empatie fata de siguranta romanilor. Reprezentanta a miscarii anti-masca, Diana Sosoaca a vrut sa le demonstreze tuturor ca, in plina pandemie de COVID-19, ea poate face ceea ce doreste, inclusiv sa sfideze regulile impuse de autoritati. Invocand motive medicale, .

DOCUMENTE Senatul cere Ministerului Sanatatii sa verifice adeverinta de sanatate care ar scuti-o pe Diana Sosoaca de purtarea mastii

Comisia de validare a Senatului a solicitat, luni, Ministerului Sanatatii si Directiei de Sanatate Publica sa faca verificari privind modul in care senatoarea AUR Diana Sosoaca a obtinut o adeverinta medicala in care i se recomanda sa nu poarte masca de protectie. Demersul comisiei de validare vine dupa ce mai multi senatori au reclamat ca avocata nu poarta masca in plenul camerei superioare. Diana Sosoaca, fara masca in prima sedinta a Senatului: Am venit in groapa cu hiene Ciuca: Institutiile aibilitate sa faca verificari.

UPDATE Diana Sosoaca, fara masca in prima sedinta a Senatului: Am venit in groapa cu hiene Ciuca: Institutiile aibilitate sa faca verificari

Diana Sosoaca a tinut luni sa transmita live pe Facebook din sala de plen a Senatului, unde a mers la prima sedinta de validare a mandatului si de depunere a juramantului. Ea a aparut, ca de fiecare data, fara masca de protectie. Daca cineva a spus ca am venit in groapa cu lei s-a inselat, am venit in groapa cu hiene, a spus Sosoaca. Premierul interimar Nicolae Ciuca a reactionat spunand ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte legea, iar institutiile abilitate ar trebui sa faca verificari.

Diana Sosoaca si-a divulgat singura secretul. Tot adevarul despre intrarea ei in partidul AUR e acesta VIDEO

Invitata la Canal 33 pentru un interviu de senzatie, noua senatoare AUR a raspuns unor intrebari ale jurnalistului Alexandru Catalan. Cu aceasta ocazie, secretul Dianei Sosoaca s-a aflat abia acum. Care este acesta? Vom afla impreuna in cele ce urmeaza. Secretul Dianei Sosoaca s-a aflat in timp ce raspunea unor intrebari despre Guvernul Orban, avocata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )