Libnet.ro
UNICEF

01:06

IN URMA UNUI ATAC CIBERNETIC IMPOTRIVA UTILIZATORILOR WHATSAPP: Facebook da in judecata firma israeliana NSO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA UNUI ATAC CIBERNETIC IMPOTRIVA UTILIZATORILOR WHATSAPP: Facebook da in judecata firma israeliana NSO

Facebook a anuntat marti ca a dat in judecata firma israeliana de supraveghere cibernetica NSO Group, pe care o acuza ca a efectuat un atac informatic impotriva utilizatorilor platformei WhatsApp, mai devreme in acest an, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook da in judecata firma israeliana NSO, pentru un atac cibernetic impotriva WhatsApp

Facebook a anuntat marti ca a dat in judecata firma israeliana de supraveghere cibernetica NSO Group, pe care o acuza ca a efectuat un atac informatic impotriva utilizatorilor platformei WhatsApp, in cursul acestui an, transmite Reuters.

Georgia a fost victima unui atac cibernetic de proportii ce aminteste de cel din 2008 cand tara a fost cinci zile in razboi cu Rusia

Cateva mii de site-uri din Georgia nu au mai putut fi accesate luni, dupa ce un furnizor important de servicii de internet a fost atacat de hackeri. Au fost inaccesibile si site-uri guvernamentale, dar si cele ale unor companii private si ale unor televiziuni. in unele cazuri hackerii au postat o poza cu fostul presedinte georgian Mikhail Saakashvili si textul Ill be back. Atacul le-a amintit multora de cel petrecut in 2008, cand tara s-a aflat pentru cateva zile in razboi cu Federatia Rusa.

Cel putin zece morti in urma unui atac armat la o baza militara

Un grup de indivizi inarmati a luat cu asalt in cursul noptii de marti spre miercuri o baza militara din Niger situata in apropiere de Nigeria si Ciad, atacul soldandu-se cu cel putin zece morti.

Atac CIBERNETIC masiv impotriva principalelor institutii ale statului: Cel putin 2.000 de site-uri vizate de hackeri

Atac cibernetic de amploare in Georgia. Aproximativ 2. 000 de site-uri, intre care cele ale presedintiei, unor tribunale si media au fost vizate, luni, de hackeri.

Atac cibernetic masiv impotriva principalelor institutii din Georgia

Aproximativ 2. 000 de site-uri internet georgiene, intre care cele ale presedintiei, unor tribunale si media au fost vizate luni de un atac cibernetic masiv, au anuntat mai multi responsabili din aceasta mica fosta republica sovietica din Caucazul de.

Atac cibernetic masiv in Georgia cu un mesaj de la un fost presedinte

Un atac cibernetic masiv a vizat luni Georgia, fiind afectate site-uri ale presedintiei, unor tribunale si institutii de presa.

Neamt: Patru persoane, printre care si un copil, au suferit atac de panica in urma unui incendiu izbucnit la o casa

Patru persoane, printre care si un copil, au suferit atac de panica, luni, in urma unui incendiu izbucnit la o casa din judetul Neamt, locuinta fiind distrusa de flacari. Interventia pompierilor a fost ingreunata de faptul ca in localitatea respectiva nu exista hidranti si nicio alta sursa de apa, iar alimentarea cu apa a autospecialelor a fost facuta de la o distanta de sase kilometri.

Facebook da in judecata firma israeliana NSO pentru un atac cibernetic

Facebook a anuntat marti ca a dat in judecata firma israeliana de supraveghere cibernetica NSO Group.

Doua persoane au murit, iar 14 persoane au fost ranite in timpul unui atac armat la o petrecere din Texas

Doua persoane au fost ucise, iar 14 au fost ranite intr-un atac care a avut loc la o petrecere la aproximativ 25 de kilometri de campusul Universitatii de cercetare AM din Commerce, Texas, relateaza AP. Atacatorul se afla inca in libertate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )