Libnet.ro
UNICEF

01:05

DE URMARIT. Ponta merge la Cotroceni sa discute cu Basescu despre reducerea CAS

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DE URMARIT. Ponta merge la Cotroceni sa discute cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta discuta luni cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ieri agentiei Mediafax ca va merge luni la Palatul Cotroceni, sa discute cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca intrevederea va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale.

Ponta s-a razgandit: va merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale, scrie Mediafax.

Ponta merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS .

Traian Basescu, despre reducerea CAS: Voi invita Guvernul la consultari. Sunt ingrijorat cu privire la efectul promulgarii acestei legi

Presedintele Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale, precizand ca este foarte ingrijorat cu privire la efectele.

Victor Ponta va merge la Cotroceni, luni, pentru a discuta cu presedintele Basescu reducerea CAS

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca premierul Ponta se va prezenta luni la PalatulCotroceni, ocazie cu care va discuta cu presedintele Basescu despre reducerea contributiilor de asigurari.

Ponta: Guvernul nu va merge la Cotroceni. Despre reducerea CAS nu avem ce discuta, e o lege votata de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul nu se va duce la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Traian Basescu pe tema legii privind reducerea CAS, afirmand ca, daca seful statului refuza sa o promulge, actul normativ revine in Parlament, unde va fi votat din nou cu unanimitate si nu mai poate fi respins a doua oara de la promulgare.

Ponta merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu, pentru reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat agentiei Mediafax ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca.

Premierul Victor Ponta merge luni la consultari cu presedintele Traian Basescu

Premierul Victor Ponta va merge luni la ora 16. 00 la Cotroceni pentru consultari cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Presedintele a solicitat o discutie pe acest subiect si a spus ca nu va promulga legea.

LIVE VIDEO TEXT Traian Basescu, despre reducerea CAS: Voi invita Guvernul la consultari. Imi e greu sa imi imaginez modul in care va fi compensata cresterea deficitului la fondul de pensii

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri, de la ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Sunt ingrijorat cu privire la efectul promulgarii legii privind reducerea CAS si din acest motiv voi uza de art. 86 si voi invita Guvernul la consultari. Presedintele poate consulta Guvernul in probleme urgente sau de importanta deosebita. Aceasta e o problema de importanta deosebita, a declarat seful statului. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

VIDEO. Basescu, despre Legea Educatiei: Nu este cazul ca Victor Ponta sa generalizeze exemplul lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nimeni nu poate opri evolutia unei natiuni, oricat de nefavorabila ar fi din punct de vedere politic .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )