Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba (VIDEO)

B1 B1,
Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba (VIDEO)

Fiul lui Donald Trump a ajuns, joi, in judetul Alba, unde va participa la o partida de vanatoare. Donald Trump Jr. a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat. continuă pe B1

Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba

Fiul lui Donald Trump a ajuns, joi, in judetul Alba, unde va participa la o partida de vanatoare. Donald Trump Jr. a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat.

Donald Trump Jr., fiul presedintelui SUA, la vanatoare in Alba pe un fond din zona Cetatea de Balta

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite ale Americii, participa joi, 18 mai, la o partida de vanatoare in Alba, in localitatea Cetatea de Balta, situata la limita cu judetul Mures.

Surse: Donad Trump Jr., fiul presedintelui SUA, s-ar afla in Transilvania la o partida de vanatoare. Fotografiile care atesta aceasta vizita sunt vechi si nu sunt din Romania

Fiul cel mare al presedintelui Donald Trump s-ar afla in aceste zile in Transilvania, unde isi petrece timpul liber la vanatoare, sustin surse care nu doresc sa le fie dezvaluita identitatea.

VIDEO Donald Trump Jr, fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Ce cauta intr-un sat din Giurgiu

Prezenta neasteptata in tara noastra. Fiul lui Donald Trump a ajuns inca de luni in Romania.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania

Donald Trump Jr 39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania cu un avion privat

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit si vanatoare.

Ce vaneaza Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior - fiul cel mai mare al presedintelui american Donald Trump - se afla in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi, anunta.

Ce VANEAZA Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior - fiul cel mai mare al presedintelui american Donald Trump - se afla in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi, anunta.

Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu Trump Jr. Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, raspunzand la o intrebare din partea presei, ca nu a mers la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui SUA, si ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Surse: Fiul presedintelui Donald Trump s-ar afla in vizita in Romania. El ar urma sa mearga la Cimitirul Vesel din Sapanta

Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite, s-ar afla in vizita in Romania si ar urma sa mearga, joi seara, la Cimitirul Vesel de la Sapanta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )