Libnet.ro
UNICEF

09:45

O ursoaica si doi pui, vazuti pe strazile din Brasov

Hotnews Hotnews,
 O ursoaica si doi pui, vazuti pe strazile din Brasov

O ursoaica si doi pui au fost observati, in noaptea de miercuri spre joi, in zona strazii Crisan din Brasov, potrivit Mediafax. Jandarmii sunt si acum in zona, dupa ce au patrulat toata noaptea. continuă pe Hotnews

Noi violente pe strazile din Hong Kong. Momentul in care un taximetrist intra cu masina in multime (VIDEO)

Noi violente pe strazile din Hong Kong. in al 18-lea weekend consecutiv de demonstratii violente, un taximetrist a intrat cu masina in multime. Soferul a vrut sa intoarca masina, dar a intrat in protestat.

Accident cumplit pe o sosea din Brasov. Bilantul victimelor

Un accident a avut loc, duminica, in judetul Brasov. Patru persoane, cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani, au fost ranite in urma accidentului produs in localitatea Bod. Soferul unei autoutilitare.

Se strange latul in jurul lui Trump. Doi finantatori ai campaniei electorale a presedintelui SUA au fost arestati

Doi oameni de afaceri din statul Florida apropiati de Rudolph Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, au fost arestati preventiv pentru donatii ilegale facute pentru campania electorala a actualului lider de la Casa Alba.

Perchezitii la o banda de hoti de biciclete din Brasov

Mai multe perchezitii vizand o banda de hoti de biciclete care actiona in Germania au loc, miercuri dimineata, in judetul Brasov.

O procuroare din Brasov protesteaza in strada pentru fostul iubit: Sa mi-l aduceti pe Cornel aici, langa mine. Mi-ati bagat pe gat un porc pe care nu-l suport

O procuroare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov protesteaza pentru a-i fi adus inapoi fostul iubit. Ea s-a asezat pe un scaun in fata institutiei, dar in urma cu cateva minute a plecat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )