Libnet.ro
UNICEF

12:45

Uruguay completeaza tabloul celor 32 de participante la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Uruguay completeaza tabloul celor 32 de participante la Cupa Mondiala

Nationala din Uruguay este ultima echipa calificata la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia 2014, dupa ce s-a impus cu scorul general de 5-0 in barajul intercontinental disputat contra Iordaniei. continuă pe Online Sport

Scandal in Croatia dupa calificarea la Cupa Mondiala

A patra calificare obtinuta de nationala Croatiei la un turneu final de Cupa Mondiala a fost umbrita de ceea ce presa internationala noteaza ca ar fi fost un derapaj nationalist.

Misiune imposibila? Romania forteaza prima calificare la Cupa Mondiala dupa 16 ani

Echipa nationala a Romaniei incearca in aceasta seara, de la ora 21, in direct la Antena 1 si pe www. antenaplay. ro, sa puna capat unei perioade de 16 ani in care nu s-a calificat la Cupa Mondiala. Pentru.

Azi LIVE Meciurile de baraj pentru Cupa Mondiala (21:15)

Onlinesport. ro transmite in aceasta seara live text celelalte trei meciuri de baraj pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014.

Camerun, Coasta de Fildes si Nigeria s-au calificat la Cupa Mondiala

Africa si-a stabilit primele trei reprezentante la Cupa Mondiala de anul viitor. Camerun, Coasta de Fildes si campioana continentului, Nigeria, au castigat dublele din playoff in care au evoluat si vor fi.

Cupa Mondiala 2014: echipele calificate

Meciurile din aceasta saptamana au decis echipele calificate la Cupa Mondiala 2014. Iata-le mai jos.

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu selectionata similara a Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la turneul din.

Mexic s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014 pentru a sasea oara consecutiv

Echipa nationala a Mexicului s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2, reprezentativa Noii Zeelande, in mansa secunda a barajului intercontinental.

Reactie seaca din partea FRF dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala

Federatia Romana de Fotbal a reactionat, miecuri, printr-un comunicat sec in care explica prin date statistice si cifre parcursul Romaniei in recent incheiata campanie de calificare la Cupa Mondiala din 2014.

Croatia, Portugalia si Franta, ultimele trei echipe europene care au obtinut calificarea la Cupa Mondiala Brazilia 2014

Croatia, Portugalia si Franta sunt ultimele trei echipe din Europa care au obtinut calificarea la Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia, marti seara, dupa mansa a doua a barajelor pentru turneul final de anul.

Romania rateaza calificarea la Cupa Mondiala dupa meciul cu Grecia, scor 1-1, in returul barajului

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu reprezentativa Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )