Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu selectionata similara a Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la turneul din. continuă pe Wall-Street Ro

Nationala Greciei a sosit la Bucuresti pentru meciul din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia. in .

Mexic s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014 pentru a sasea oara consecutiv

Echipa nationala a Mexicului s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2, reprezentativa Noii Zeelande, in mansa secunda a barajului intercontinental.

Romania rateaza calificarea la Cupa Mondiala dupa meciul cu Grecia, scor 1-1, in returul barajului de accedere

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu reprezentativa Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la.

Romania rateaza calificarea la Cupa Mondiala dupa meciul cu Grecia, scor 1-1, in returul barajului

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu reprezentativa Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la.

Marti si miercuri se decid ultimele echipe calificate la Cupa Mondiala din 2014

Preliminariile Cupei Mondiale din 2014 ajung la final marti si miercuri, zilele in care se vor decide ultimele opt echipe care se vor califica la turneul final din Brazilia. Patru dintre aceste echipe sunt din Europa,.

Ce echipe s-au calificat la Cupa Mondiala din 2014.

Treizeci de natiuni sunt calificate pana in prezent pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2014, ultimele doua reprezentative care vor obtine biletul pentru Brazilia urmand sa fie stabilite pana joi dimineata, informeaza Mediafax. Cele 30 de natiuni calificate sunt: Din Europa - Olanda, Italia, Belgia, Elvetia, Germania, Spania, Anglia, Rusia, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Portugalia, Franta, Grecia. Din zona Asia - Japonia, Australia, Iran, Coreea de Sud. Din America de Sud - Argentina, .

Jucatorii sunt dezamagiti de rezultatul meciului. Chiriches: E o seara trista

Nationala fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia. Jucatorii sunt dezamagiti de rezultatul meciului care i-a scos din carti pentru Mondiale. E o seara trista, dar fiind tanar.

Seara trista pentru fotbalul romanesc. Belodedici: Ne-a lipsit Hagi

Seara trista pentru fotbalul romanesc. Nationala Romaniei nu a reusit minunea. Elevii lui Piturca au ratat calificarea la Cupa mondiala din Brazilia, la finalul returului barajului cu Grecia. Nici cei peste.

BARAJ CM 2014. Ronaldo a facut spectacol in Suedia, Franta intoarce senzational in fata Ucrainei. Tabloul echipelor calificate la turneul final, aproape complet

Alte sapte echipe nationale s-au calificat la Cupa Mondiala din Brazilia, in urma meciurilor de baraj care au avut loc marti seara si miercuri dimineata. Ultimul loc la turneul final de anul viitor se va decide m.

Croatia, Portugalia si Franta, ultimele trei echipe europene care au obtinut calificarea la Cupa Mondiala Brazilia 2014

Croatia, Portugalia si Franta sunt ultimele trei echipe din Europa care au obtinut calificarea la Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia, marti seara, dupa mansa a doua a barajelor pentru turneul final de anul.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )