Libnet.ro
UNICEF

07:45

USR isi alege noua conducere. Cu cine se bate Nicusor Dan pentru sefia formatiunii

Antena3 Antena3,
USR isi alege noua conducere. Cu cine se bate Nicusor Dan pentru sefia formatiunii

Uniunea Salvati Romania USR) isi alege noua conducere, week-endul acesta, la Cluj-Napoca. Aproximativ 300 de membri si invitati vor participa la Congresul Extraordinar al USR, in cadrul c?. continuă pe Antena3

Congres la Cluj: USR isi alege o noua conducere

USR isi va alege o noua conducere in cadrul unui congres ce incepe astazi la Cluj-Napoca. Pentru functia de presedinte al USR si-au depus candidatura patru membri, printre care si actualul presedinte Nicusor Dan.

Primul Congres al USR a inceput la Cluj. Nicusor Dan doreste ca USR sa devina al doilea partid al tarii in 2020

Primul Congres al Uniunii Salvati Romania a inceput la Cluj. Timp de trei zile, membrii acestei formatiuni politice vor discuta statutul partidului si vor alege noua conducere. Pentru postul de presedinte al Uniunii Salvati Romania exista patru candidati. Este vorba de actualul presedinte, Nicusor Dan, de deputatul clujean Emanuel Ungureanu, de Serban Marinescu si de Cornelia-Florina German.

Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat vineri, in deschiderea congresului formatiunii, care se desfasoara la Cluj, ca in doi ani USR isi propune sa devina al doilea partid din Romania, sa se bata pentru primariile din marile orase la alegerile locale din 2020 si sa poata propune premierul dupa alegerile parlamentare din 2020. Nicusor Dan are cele mai mari sanse sa fie ales presedinte al USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )