Libnet.ro
UNICEF

07:30

USR si PLUS anunta ca se indreapta catre fuziune

România Liberă România Liberă,
USR si PLUS anunta ca se indreapta catre fuziune

Alianta USR-PLUS transmite ca cele doua formatiuni se indreapta catre fuziune, in cursul zilei de sa. continuă pe România Liberă

USR si PLUS anunta ca se indreapta catre fuziune

Alianta USR-PLUS transmite ca cele doua formatiuni se indreapta catre fuziune, in cursul zilei de sambata fiind decisi pasii necesari. Pregatirea procesului si conditiile de fuziune vor fi aprobate in congresele reunite ale celor doua partide.

Dan Barna anunta ca alianta USR-PLUS este dispusa sa participe, cu ministri, la guvernare

Presedintele USR, Dan Barna, a reiterat miercuri ca Alianta USR PLUS sustine dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate, dar ca in cazul in care nu va exista o majoritate in acest sens, alianta este pregatita sa participe la o guvernare care sa vizeze prioritar revenirea la alegerile de primari in doua tururi.

Alianta USR-PLUS este gata sa faca parte din noul Guvern: ce conditie pune Barna

Dan Barna a anuntat ca alianta USR-PLUS este pregatita sa participe, cu ministri, la guvernare, iar propunerea de premier este Dacian Ciolos. Totusi, el a precizat ca acest lucru se va intampla doar cu o conditie.

Dan Barna: Alianta USR-PLUS este pregatita sa intre la guvernare daca nu se va ajunge la anticipate Conditia, sa fie data OUG privind alegerea primarilor in doua tururi

Alianta USR-PLUS este pregatita sa participe, cu ministri, la o guvernare al carei prim obiectiv sa fie adoptarea unei ordonante de urgenta care sa instituie revenirea la alegerile de primari in doua tururi, dar numai daca majoritatea de sorginte pesedista din parlament va face imposibila organizarea anticipatelor, a anuntat liderul USR, Dan Barna.

Alianta USR-PLUS este pregatita sa intre la guvernare si il propune premier pe Dacian Ciolos. Dan Barna: Scenariul e valabil doar daca PSD blocheaza alegerile anticipate

Alianta USR-PLUS este pregatita sa participe, cu ministri, la o guvernare al carei prim obiectiv sa fie adoptarea unei ordonante de urgenta care sa instituie revenirea la alegerile de primari in doua.

Ciolos: USR-Plus este gata sa isi asume guvernarea alaturi de PNL, daca nu ajungem la anticipate

Presedintele Plus, europarlamentarul Dacian Ciolos, crede ca scopul PSD este sa se agate de putere cu orice pret si sa protejeze interesele baronilor locali. El a mai afirmat ca daca nu se va putea ajunge acum la alegeri anticipate, atunci alianta USR-Plus este gata sa isi asume guvernarea alaturi de PNL pana la alegerile parlamentare.

DACIAN CIOLOS: Daca nu ajungem la anticipate, USR-Plus este gata sa isi asume guvernarea alaturi de PNL

Presedintele Plus, europarlamentarul Dacian Ciolos, crede ca scopul PSD este sa se agate de putere cu orice pret si sa protejeze interesele baronilor locali. El a mai afirmat ca daca nu se va putea ajunge acum la alegeri anticipate, atunci alianta USR-Plus este gata sa isi asume guvernarea alaturi de PNL pana la alegerile parlamentare.

Ciolos: Daca e nevoie de instalarea unui guvern pana la alegerile la termen, obiectivul USR-PLUS este sa fie parte a acestui guvern Strategia PSD de a bloca anticipatele, antisociala

Strategia PSD de blocare a alegerilor anticipate este antisociala pentru ca mentine blocajul actual, a declarat vineri la Digi 24 liderul PLUS Dacian Ciolos, adaugand ca PSD nu a vrut nici alegeri locale in doua tururi pentru ca baronii locali pesedisti stiu ca pana aici le-a fost si ca se termina cu dominatia lor la nivel local. Ciolos mai afirma ca Alianta USR-PLUS are ca obiectiv si intrarea la guvernare pentru a putea sustine reformele de care Romania are nevoie in cazul in care nu se va ajunge la anticipate.

PNL ar putea coopta PMP si USR-PLUS la guvernare, dupa anticipate. Orban:Exista si posibilitatea sa fie investit guvernul, cu voturile PSD, ale celor care au initiat motiunea de cenzura

Daca se ajunge la alegeri anticipate, dar PNL nu obtine suficiente mandate pentru a forma singur guvernul, cel mai probabil PMP si Alianta USR-PLUS ar putea fi cooptate in echipa de la Palatul Victoria, a afirmat pr.

Orban, anunt despre un posibil Guvern PNL - USR PLUS - PMP

Ludovic Orban a anuntat ca nu este exclus ca PNL sa colaboreze cu USR-PLUS si PMP pentru formarea unui nou Guvern, in cazul in care liberalii nu vor obtine suficiente mandate, dupa alegerile anticipate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )