Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile: Cafeaua, mai importanta decat sexul; Iti cade parul? Foloseste comprese cu ulei de nuca; Inalt sau scund? Cine are parte de o viata mai lunga

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cafeaua, mai importanta decat sexul; Iti cade parul? Foloseste comprese cu ulei de nuca; Inalt sau scund? Cine are parte de o viata mai lunga

Depresia iti da tarcoale? Vremea mohorata nu e singura cauza. Frigul si lumina stearsa a zilelor de iarna nu ne ajuta sa vedem viata in culori calde. Amenajeaza-ti o mini gradina zen pe birou. In timpul orelor lungi petrecute la birou ni se intampla sa visam uneori cu ochii deschisi la un loc linistit. continuă pe Hotnews

Faze tari: Telefonul mobil, mai bun decat sexul; Singur de Valentine's Day? Ia papusa vodoo, personalizata cu trasaturile fostului partener; Tanara atat de disperata sa castige un concurs de frumusete incat si-a cusut o bucata de plastic pe limba

Doctorii nu au nicio explicatie pentru lacrimile ei. Localnicii se tem ca ar fi posedata. Saadiya Saleh, o tanara de 12 ani din Yemen i-a uimit pe doctori. Femeia de jumatate de tona a slabit aproape 400 de kilograme! Imagini socante! Mayra Rosales, femeia care cantarea aproape jumatate de tona, a slabit enorm.

Erdogan: Turcia e mai libera decat alte state din UE

Premierul Turciei a declarat intr-un interviu televizat pentru postul Al Jazeera ca tara sa este mai libera decat unele state din UE, desi in aceeasi zi. la Istanbul, 2000 de manifestanti s-au ciocnit violent cu fortele de ordine, din cauza noilor restrictii asupra internetului.

Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-un discurs sustinut ieri, ca Germania nici nu pot visa la un partener mai bun decat Statele Unite, informeaza AFP.

Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Dupa o serie de declaratii dure la adresa Statelor Unite ale Americii, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a devenit mai binevoitoare cu partenerii sai de peste Ocean, afirmand, sambata, ca Germania nici nu poate visa la un partener mai bun decat SUA, informeaza AFP.

Tiberiu Nitu, despre noul Cod penal: Este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, considera ca noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii,.

Noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, astazi, ca, la o analiza extrem de atenta, noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici.

Tiberiu Nitu: Noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt ...

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca desi in spatiul public s-a spus ca noul Cod penal este raiul infractorilor, acesta este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici, informeaza Mediafax. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii, ca ne-ar putea produce probleme, dar trebuie sa nu uitam - si doresc ca si dumneavoastra sa nu uitati acest lucru - ca aceste coduri vin cu noi strategii si aceste coduri vin cu strategii si .

Actiunile Twitter au scazut cu 19% in trimestrul al patrulea, mai mult decat anticipau analistii

Twitter a raportat incetinirea cresterii numarului de utilizatori si o pierdere de 511,5 milioane de dolari pentru trimestrul al patrulea, mai mare decat anticipau analistii. Actiunile companiei au scazut cu.

Twitter a raportat o pierdere mai mare decat anticipau analistii

Twitter a raportat incetinirea cresterii numarului de utilizatori si o pierdere de 511,5 milioane de dolari pentru trimestrul al patrulea, mai mare decat anticipau analistii, iar actiunile companiei americane au scazut cu pana la 19% in urma.

Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Cancelarul german Angela Merkel a luat o atitudine mai binevoitoare fata de Statele Unite, sambata, dupa ce vineri s-a aratat foarte indignata de insultele diplomatului american Victoriei Nuland, la adresa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )