Libnet.ro
UNICEF

10:15

Valea Prahovei, Transilvania si Bucovina - destinatiile preferate de romani de sarbatori

România Liberă România Liberă,
Valea Prahovei, Transilvania si Bucovina - destinatiile preferate de romani de sarbatori

Turistii romani s-au orientat mai mult catre destinatiile romanesti de vacanta pentru a petrece Sarbatorile de iarna, comparativ cu alti ani, se arata intr-un comunicat al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), remis Agerpres. Primele trei destinatii preferate de romani sunt Valea Prahovei, Transilvania si Bucovina. continuă pe România Liberă

Trafic de cosmar pe Valea Prahovei. Politistii recomanda rute ocolitoare

Turistii care si-au petrecut Craciunul pe Valea Prahovei se intorc in Bucuresti, iar traficul rutier pe DN1 este ingreunat. Centrul InfoTrafic al Politiei Romane a transmis, duminica, un comunicat in care.

Aglomeratie pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini

Drumul National 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni formandu-se coloane de masini atat pe sensul de urcare catre munte cat si pe cel de coborare, transmite Mediafax.

Aglomeratie pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini.Trei accidente au avut loc, o persoana a murit

Drumul National 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni formandu-se coloane de masini atat pe sensul de urcare catre munte cat si pe cel de coborare. in decurs de o jumatate de ora, trei accidente au avut loc pe DN1, soldate cu o victima.

Atentie, soferi! Aglomeratie pe Valea Prahovei, unde au avut loc trei accidente

Drumul National DN) 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni formandu-se coloane de masini atat pe sensul de urcare catre munte cat si pe cel de coborare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )