Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aglomeratie pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini

Hotnews Hotnews,
 Aglomeratie pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini

Drumul National 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni formandu-se coloane de masini atat pe sensul de urcare catre munte cat si pe cel de coborare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Atentie, soferi! Aglomeratie pe Valea Prahovei, unde au avut loc trei accidente

Drumul National DN) 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni formandu-se coloane de masini atat pe sensul de urcare catre munte cat si pe cel de coborare.

Aglomeratie pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini.Trei accidente au avut loc, o persoana a murit

Drumul National 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni formandu-se coloane de masini atat pe sensul de urcare catre munte cat si pe cel de coborare. in decurs de o jumatate de ora, trei accidente au avut loc pe DN1, soldate cu o victima.

Se schiaza pe Valea Prahovei. La Sinaia zapada are o jumatate de metru, iar in Poiana Brasov, 40 de centimetri

Turistii pot schia in conditii bune la Sinaia, unde partiile de mare altitudine sunt acoperite cu zapada naturala, dar si la Azuga, unde au fost pornite tunurile de zapada pe partiile pentru incepatori, precum si la Poiana Brasov, stratul de zapada masurand aproximativ 40 de centimetri, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )