Libnet.ro
UNICEF

19:15

Valentin Nicolau a murit. Scriitorul, fost sef al TVR, avea 54 de ani

Adevărul Adevărul,
Valentin Nicolau a murit. Scriitorul, fost sef al TVR, avea 54 de ani

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, informeaza Mediafax care citeaza surse medicale. continuă pe Adevărul

Valentin Nicolau a murit. Proprietarul editurii Nemira si fost sef al TVR avea 54 de ani

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, informeaza Mediafax care citeaza surse medicale.

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al TVR, a murit in urma unui stop cardio-respirator

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit, marti, la 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Nicolau se afla in masina personala.

Valentin Nicolau, fost sef al TVR si proprietarul editurii Nemira, A MURIT

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, informeaza.

Valentin Nicolau, fostul director al TVR, a murit

Valentin Nicolau, fostul presedinte al Televiziunii Romane si proprietarul editurii Nemira a murit, marti seara, in urma unui stop cardio-respirator. Avea 54 de ani, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Fostul sef al TVR Valentin Nicolau, dus de urgenta la spital in stop cardio-respirator

Valentin Nicolau, fost presedinte al Televiziunii Romane si fondatorul editurii Nemira, a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, luni seara, fiind in stop cardio-respirator, a declarat pentru Mediafax medicul Florin Chirculescu.

Un fost sef de la Administratia Finantelor Publice Satu Mare a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a cerut mai multe obiecte de mobilier ca mita

Un fost sef de la Administratia Finantelor Publice Satu Mare a fost retinut de procurorii DNA Oradea. El este acuzat ca a cerut mita de la o firma obiecte de mobilier, pentru el si seful sau, care ar fi trebuit.

Dragos Ciuparu, fost sef al Cercetarii: Riscul laserului de la Magurele e sa nu atraga cercetatori. Cine ar alege o tara in care se practica nesanctionarea abaterilor etice grave?

Laserul de la Magurele risca sa nu atraga cercetatori deloc, a avertizat fostul sef al Cercetarii din Romania, Dragos Ciuparu. Intr-un interviu acordat emisiunii Sound of Science pe GoldFM, Ciuparu a intrebat: ce cercetator ar alege sa se duca sa lucreze intr-o tara in care prim-ministrul nu este sanctionat si este lasat sa arunce la gunoi un titlu pe care altfel l-a obtinut fraudulos dupa parerea Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti?.

RETINERE. Ofiter SRI de la Antitero spala bani si facea trafic de influenta pentru un libanez. Arabul era ajutat si de un fost sef din Parchetul General, arestat in alt dosar

Daniel Dragomir, in calitate de ofiter SRI de la diviziunea Antitero, i-a pretins bani unui libanezului Rami Ghaziri pentru a-l proteja de lege. Colonelul antitero si sotia sa au primit peste 460. 000 de euro, banii fiind disimulati intr-o prin infiintarea unei societati comerciale. Denuntul a fost facut de libenez, arestat preventiv in scandalul Avicola Crevedia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )